Happy things #5

Reacties 3

Weekend! Hoog tijd dus voor een post vol dingen die mij blij maken. Vandaag onder andere, natuurlijke zonnebrand, een vintage vaktijdschrift voor moeders en bijen die op een winkelcentrum wonen.

Super Lieve lezer

Ik kreeg van een lieve lezer een hele jaargang van het tijdschrift “Moeder”, de bundel uit 1947 bevat 12 edities van dit vaktijdschrift voor moeders. Het is echt fantastisch en ik zal er de komende week een blogje over maken! Hartelijk bedankt!!

Natuurlijke zonnebrand

LeesVoer zonnebrand Alga Maris

Ik overleef een zonnige dag niet zonder factor 50. Helaas had ik nog geen natuurlijke dierproefvrije zonnebrand gevonden. Be so Pure stuurde me deze om te proberen. Ik ben heel benieuwd!

Last minute dineren in een sterrenrestaurant

Sterrenrestaurants voelen vaak onbereikbaar niet alleen vanwege de kosten maar ook omdat je maanden van tevoren moet reserveren. Samhoud Places gaat de komende vier weken last minutes aanbieden!

Elke dinsdagavond om 18u wordt een hier een aanbieding gepresenteerd en worden de eerste tafels voor die week beschikbaar gesteld. Vervolgens biedt het restaurant dagelijks, om 10.00 uur, extra tafels aan voor de komende 2 dagen.

Winkelcentrum Honing

LeesVoer honing LRHet gaat niet goed met de bijen in Nederland dus ik was enorm blij verrast toen ik een persbericht kreeg dat er vanaf 31 juli honing te koop is van bijen die wonen op het duurzame dak van winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam! Zo gaaf om te zien dat er op deze manier bijgedragen wordt aan de natuur!

Mocht je in de buurt zijn neem dan vooral een potje mee want het is limited edition!

Ik wil deze maken!

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Ik heb een ukelele! Als baseline laat ik jullie zien wat ik er al op kan. Niet veel, niet lachen…

Een grote verzamelpost met al mijn refashion plannen. Lana in slechtpassende rare en te korte kledingstukken. Oh en een tafelkleed.

Meneer LeesVoer en ik hadden een date, foodporn alert

En ter afsluiting iets om supervrolijk van te worden

Stel je voor dat je hele huis een ballenbak is!

Waar werd jij deze week vrolijk van?

Deze post bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf, lees ook mijn disclaimer

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.