Happy things #4

reactie 0

Weekend! Ik ga vandaag een kast uitmesten bij een vriendin en heel veel blogjes tikken. Zo heb ik morgen vrij om met meneer LeesVoer naar Amsterdam te gaan om een speciale lunch te genieten. We hebben voor de hele middag oppas dus we kunnen er heerlijk even uit! Om je weekend goed te beginnen heb ik wat dingen op een rij gezet die mij happy maken in de hoop ook jou een glimlach te brengen.

Zeeslakken die stiekem uberschattige konijntjes zijn

Ik schreef laats over Crop Utrecht waar ik een superlekkere salade at, ze bezorgen nu ook! 

15 Augustus komt de langste waterglijbaan ter wereld naar Antwerpen, ik ga even mijn agenda leegmaken!

Horror voor Barbie liefhebbers maar als je Doctor Who kijkt kan je dit waarderen!

De perfecte manier om je kitchenaid te gebruiken

 

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Ik ben verliefd

Een off shoulder two piece, en dat uit de uitverkoop. Zo’n gave look

Hoe organiseer je een fantastische backyard bios party?

Mijn eerste bezoek aan de Amsterdam Fashion Week

Ik heb een geheime identiteit

Wat maakt jou blij vandaag?

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.