Happy Things #33 Vegoburgers, naaiplannen + giveaway!

Reacties 23

Terug van weggeweest de Happ Things! Vandaag laat ik jullie zien wat ik aan het maken ben, ik probeerde nieuwe vleesvervangers, ik geef een superleuk pakket haaraccessoires weg en een overzichtje van de leukste artikelen van de afgelopen weken.

Nieuw project

IMG_20160616_204030

Ik heb me natuurlijk helemaal gek genaaid in en rond mei maar als je denkt dat ik nu voorlopig klaar ben dan ken je me echt niet. Mijn nieuwste project is uitdagend want ik heb een heel klein stukje vintage stof waar als ik heeeeel goed puzzel misschien net een gave top uit kan.

&Samhoud food vleesvervangers

samhoudt

Ik kreeg van &samhoud food een pakketje met daarin de nieuwe aspergeburger, bonen en erwtenburger en een bakje tomaat wortelgehakt om uit te proberen. De burgers heb ik enorm van genoten, De aspergeburger is mijn favoriet en ik ga ze zeker vaker kopen.

Ik gebruik ze niet zo snel voor het avondeten want wij eten ook niet vaak een stuk vlees dus er valt niet zoveel een op een te vervangen. Wel vind ik ze heel geschikt voor een extra lekkere lunch tijdens het thuiswerken. Het gehakt was niets mis mee maar niet echt iets voor mij. Voor de kinderen was het iets te pittig en ik vond het niet heel bijzonder, die zal ik laten staan. Maak je veel met vego gehakt dan is het denk ik best een leuk product.

samhoudt aspergeburger

Wat heb je gemist?

featured Linnen zomerjurk vintage retro leesvoer

Pffff de laatste Happy Things is zo lang geleden. Maar ik maakte een mooie jurk, en toen nog een en nóg een!

betaalbare plus size badmode featured

Ik reviewde een paar sets prachtige lingerie en ik heb een nieuw badpak!

Ik gaf tips om met je kleuter over school te praten en diezelfde kleuter had een paar succesvolle kleuterplogs

En natuurlijk nog veel meer!

Glamazon Giveaway! (gesloten)

zenner_

Ik kreeg een paar leuke items van Zenners nieuwe Glamazon collectie. Ze liggen nu in de winkel maar ik mag ook een leuk setje weggeven. De leuke blaadjes die ik hier draag zitten er niet in maar het is een superleuk pakket met haarspulletjes geworden!

Glamazone giveaway zenner

Om deze leuke set te winnen hoef je me alleen maar te vertellen in de comments:

Wat doe jij als je een bad hair day hebt?

23 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.