Happy Things #33 Vegoburgers, naaiplannen + giveaway!

Reacties 23

Terug van weggeweest de Happ Things! Vandaag laat ik jullie zien wat ik aan het maken ben, ik probeerde nieuwe vleesvervangers, ik geef een superleuk pakket haaraccessoires weg en een overzichtje van de leukste artikelen van de afgelopen weken.

Nieuw project

IMG_20160616_204030

Ik heb me natuurlijk helemaal gek genaaid in en rond mei maar als je denkt dat ik nu voorlopig klaar ben dan ken je me echt niet. Mijn nieuwste project is uitdagend want ik heb een heel klein stukje vintage stof waar als ik heeeeel goed puzzel misschien net een gave top uit kan.

&Samhoud food vleesvervangers

samhoudt

Ik kreeg van &samhoud food een pakketje met daarin de nieuwe aspergeburger, bonen en erwtenburger en een bakje tomaat wortelgehakt om uit te proberen. De burgers heb ik enorm van genoten, De aspergeburger is mijn favoriet en ik ga ze zeker vaker kopen.

Ik gebruik ze niet zo snel voor het avondeten want wij eten ook niet vaak een stuk vlees dus er valt niet zoveel een op een te vervangen. Wel vind ik ze heel geschikt voor een extra lekkere lunch tijdens het thuiswerken. Het gehakt was niets mis mee maar niet echt iets voor mij. Voor de kinderen was het iets te pittig en ik vond het niet heel bijzonder, die zal ik laten staan. Maak je veel met vego gehakt dan is het denk ik best een leuk product.

samhoudt aspergeburger

Wat heb je gemist?

featured Linnen zomerjurk vintage retro leesvoer

Pffff de laatste Happy Things is zo lang geleden. Maar ik maakte een mooie jurk, en toen nog een en nóg een!

betaalbare plus size badmode featured

Ik reviewde een paar sets prachtige lingerie en ik heb een nieuw badpak!

Ik gaf tips om met je kleuter over school te praten en diezelfde kleuter had een paar succesvolle kleuterplogs

En natuurlijk nog veel meer!

Glamazon Giveaway! (gesloten)

zenner_

Ik kreeg een paar leuke items van Zenners nieuwe Glamazon collectie. Ze liggen nu in de winkel maar ik mag ook een leuk setje weggeven. De leuke blaadjes die ik hier draag zitten er niet in maar het is een superleuk pakket met haarspulletjes geworden!

Glamazone giveaway zenner

Om deze leuke set te winnen hoef je me alleen maar te vertellen in de comments:

Wat doe jij als je een bad hair day hebt?

23 reacties

 1. ester

  ooh leuk setje ik doe een keer mee! 😀 Ik blijf binnen met een bad hair day! Nee just kidding een staartje, knotje, sjaal of wrap meestal op die dagen!

 2. Annelies

  In geval van bad hair days, maar ook bij bad mood days, bad body days, en iedere andere vorm van existentieel chagrijn denk ik: “What would David Bowie do? David Bowie gaat niet snikkend voor de spiegel zitten omdat hij niet voldoet aan een (door jouzelf) verzonnen esthetische eis. Die trekt een lekker hysterische outfit aan en gaat ervoor. Fuck mooi zijn! Opvallend/bijzonder/jezelf zijn, dát is pas een uitdaging 🙂

 3. Eva

  Oh, ik doe gewoon een tulband op. Of een hoedje. Maar als ik lui ben en naar school moet, dan doe ik mijn haar in een strakke vlecht 🙂
  Ik ga ondanks het feit dat ik een bad hair day heb de deur uit, is voor mij geen reden om binnen te blijven!
  Eva onlangs geplaatst…Galaxy Dry Plate

 4. Heidi

  Bij een bad hairday gewoon een leuke knot of staart met hoed of leuke bloem gewoon ff aankleden dus!!!

 5. Sanne Jonkman-Tielemans

  Als ik een bad hair day heb maak ik mijn haar minstens tien keer nat in de hoop dat het beter opdroogt, als dat niet werkt probeer ik vaak een nodeloos gecompliceerd kapsel dat ik nog nooit eerder heb geprobeerd, en als dat onherroepelijk faalt besluit ik meestal dat een paardenstaart ook heel mooi is!

 6. Michelle

  Ik blijf die jurk geweldig vinden:)

 7. Lotte

  Dan maak ik een knot en draag er een leuk diadeem bij 🙂

 8. Tanja

  Ik haal mijn schouders op en put on a smile!

 9. pearl

  Haar in een staartje of een knotje met een bloem of een leuke bandana of diadeem

 10. Martine

  Als ik een badhairday heb dan probeer ik er toch zo veel mogelijk van te maken met clipjes of bloemen. Beetje haarolie erbij en dan kan ik het redelijk oplossen..

 11. Mandy

  Bij een badhairday draag ik mn haren in een staartje of doe er een pinkpewter haarband in waar ik mn haar in soort jaren 30 stijl dan in draai. Mn haar is de afgelopen2 jaar flibk gegroeit dus weet nu vaak niet wat ik ermee moet hihi.

 12. Als ik een bad hair day heb, maak ik heel suf een staart. Saai maar waar.. Als ik een bad hairday heb op een dag dat ik iets leuks heb gepland ga ik er meestal even met een stijltang overheen.

 13. Romy

  Leuke blogpost! Ik vind vooral je jurk supergaaf! Maar ook deze giveaway natuurlijk 🙂 Op een bad hairday maak ik mijn haar vaak even nat, zodat het net iets beter zit.

 14. Baukje

  Bij een bad hair day probeer ik de dwarse plukjes vast te zetten met clipjes/ klemmetjes/ schuifspeldjes, waarna ik meestal niet tevreden ben. Dan probeer ik mezelf voor te houden dat er belangrijkere dingen zijn dan raar haar.

 15. Ines

  Bij een badhair day baal ik enorm!
  Maar dan lossen we het op met een leuke bandana in mn haar of een leuke bloem.
  Haar in een staart en er vooraan een leuke rol of krul in te leggen.
  Door leuke dingen aan mn haar toe te voegen vergeet ik al snel die badhair day.

 16. Saszzz

  Bij een badhair day haal ik er een keer extra een borstel doen, en doe eens een extra bloemetje in m’n haar. Verder haal ik m’n schouders op. De rest van de wereld heeft ook wel eens een badhair day en als dat het ergste is waar je je druk om kan maken heb je het heel goed.

 17. Valerie

  Ik doe niet aan bad hair days. Ik heb gewoon altijd een “hair day”! Als ik opsta bekijk ik het eens en ik maak er wat van! Paar leuke accessoires erin, misschien wat droogshampoo of haarspeldjes… Et voila! Geen hoge verwachtingen gebaseerd op een onwerkelijk beeld. I just go with the flow and love every bit of me.
  Even ter verduidelijking: ik heb dik, stijl haar dat heel sluik kan vallen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik een nieuwe pluk haar gekregen… aan het begin van mijn haarlijn… en die pluk krult enorm. Héél bijzonder en compleet anders dan mijn normale haar. En het is te kort om er iets mee te kunnen.
  Ik vond dat ik toen elke dag een bad hair day had want dat plukje zat nooit goed. En altijd zichtbaar.
  Dus ik ben gestopt met bad hair days. It is what it is 🙂

 18. Kim

  Eerst moet ik even zeggen wat heb je toch super mooie dingen gemaakt tijdens de me made mei echt super leuk
  en ja die bad hairdays als ik een bad hairday heb blijf ik in bed hoor…. nee hoor geintje hahaha.
  Meestal opsteken met een bloem erin of met een sjaaltje als het te erg is en dan een rol aan de voorkant en klaar.

 19. Saskia

  Eh tsja… Dan zou ik misschien eigenlijk iets creatiefs moeten doen, maar eigenlijk Is mijn haar elke dag een beetje meedoen aan de lotto. Ik heb krullen, die ik natuurlijk laat opdrogen. Soms heb ik dan mooie lokken, soms een verwaande pluizenbol. Nu heb ik vorige week een haarcremetje gevonden dat mijn manen weet te temmen, en dat is nu mijn life saver aan het worden. Ga nu m’n best doen er iets van maken, want met al de aandacht die ik aan m’n outfit besteed Is het eigenlijk zonde dat ik m’n lokken negeer.
  Trouwens leuk dat je laat zien waar je nu mee bezig gaat, inspireert mij altijd weer om eens tussen m’n patronen te bladeren.

 20. Marloes

  Aan beide kanten een lok naar achter draaien en een schuifje erin om mijn weerbarstige krullen in een soort van vintage kapsel te krijgen. Dan even de scheiding gladkammen met haarlak. En dan wachten op een ideale wasdag 🙂

 21. Annemiek v-b

  Dan draai ik het in een wild knotje of ik gooi gewoon m’n hoofd onder de kraan en spoel het even door. Schuim erin, aan de wind laten drogen en daarna wil het meestal wel..

 22. Amber

  Ik heb super lang hoofdhaar en nog dik volume ook (tot net boven men kont ;-)) het is lekker veelzijdig. Naar gelang de rariteiten die ik er in geslapen heb. Ga ik te werk, los als het goed zit. Met al dan niet een statementspeld.
  Anders maak ik een lange vlecht of een vlecht die ik erna in een mega dot zet.
  Veel spelden en hopen dat ik s’ avonds geen hoofdpijn krijg. Ik ken het merk zelf niet is het gemakkelijk te vinden? Ik ben nog op zoek naar een megagrote speld dan kan ik er eens kijken.
  Nu vind ik ze enkel in Amerika bij” lilla rose” Hun hairclips gaan megagroot maar is zoveel gedoe om te laten afkomen. Ik zoek dit nog in Nederland of België tips zijn welkom. Ik denk dat er hier wel iemand zal lezen die me kan helpen. Alvast bedankt.

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.