Happy Things #32 Vrolijk paashaas

Reactie 1

Terwijl ik dit typ is het zonnetje al stevig aanwezig, de kinderen zijn 1,5 uur geleden zelf naar beneden gegaan en hebben een stop motion legofilmpje op youtube en een zak krentenbollen gevonden en hebben een treinbaan gebouwd. Mijn broertje komt straks logeren en ik mag iets heel bijzonders gaan ophalen bij een lezer. Dit paasweekend begint goed!

De knopen van oma

Een paar weken geleden nam een lezer contact met mij op met de vraag of ik misschien interesse had in de knopendoos van haar oma. Superlief aanbod natuurlijk maar ik kon me er weinig bij voorstellen; iedereen heeft wel een muffe bak met knopen.

Toen begon ze me foto’s te sturen van een kast met lades vol met op kleur gesorteerd garen en gekleurde knopen. Ze kon er niemand in haar omgeving blij mee maken. Lang verhaal kort gemaakt: Ik ga zo een uurtje rijden en een prachtige collectie in ontvangst nemen. Natuurlijk zal ik jullie binnenkort laten zien wat ik allemaal gekregen heb.

Last minute paasdecoraties

featured en facebook paasversiering

Had je een slome pasen bedacht maar komen er nu toch opeens mensen gezellig doen? Geen probleem ik heb een paar last minute paasversieringen voor je.

GEEL

geel featured

En heb je nog niet genoeg van paasgeel dan heb ik mijn favoriete gele items op een rij gezet voor je. Fun fact: Ik heb nu een jaar later inderdaad de gele henry in huis!

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Ik was aan het dagdromen over mijn droomkeuken

Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blog 2Mijn post baby buik op het internet whaaaaaaa, maar hee, het is niets om je voor te schamen, zeker niet mijn een mooie set lingerie

Vintage horloges opwindbaar fifties leesvoer 3om minder met mijn telefoon bezig te zijn ging ik op ziek naar een vintage horloge. Ik vond er twee!

Hoe zit jouw paasweekend er uit?

 

 

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.