Happy Things #31 Whisky, cowashing, een toffe winactie en feminisme

Reacties 29

DIt weekend mag ik weer een van mijn favoriete dingen doen, ik sta te werken op Whiskyfestival Noord Nederland in Groningen. De reis alleen al vind ik heerlijk: twee uur in mijn eentje in de trein lekker lezen. Maar er is nog iets dat dit weekend extra mooi maakt: ik ga tien van jullie heel blij maken!

Win kaarten voor de verzamelaars jaarbeurs

 

Weten jullie nog dit prachtige hoedje? Die vond ik op de verzamelaars jaarbeurs. Maar als vintage hoedjes niet je ding zijn kan je zeker iets anders vinden op een van de 2000 stands op de beurs. Misschien heb je nog wel een kekke lamp nodig.Vintage-beurs-nov-2015-026-1

16 en 17 april is de volgende editie van de beurs in de jaarbeurs in Utrecht. Aan de deur kost een toegangskaartje  14,- maar ik geef 10x 2 kaarten weg aan mijn lezers!

Hoe doe ik mee? (GIVEAWAY IS GESLOTEN)

Voor de verandering geen moeilijke rafflecopter, vertel me in de comments wat jij zou willen vinden op de beurs om kans te maken op de kaarten. Misschien loop je mij zelfs wel tegen het lijf want ik struin er ook zeker rond! (deze giveaway is gesponsord door de verzamelaars jaarbeurs)

Echte vrouwen bestaan niet

echte vrouwen bestaan nietIk leerde Yasmine Schillenbeeckx kennen door #wijoverdrijvenniet, een hashtag die helaas veel te snel trending werd omdat echt elke vrouw er ervaring mee heeft. Ik schreef er toen ook een artikel over met mijn ervaringen.  Deze toffe vrouw heeft nu een boek uit: Echte vrouwen bestaan niet. Die kreeg ik toegestuurd en ga ik heerlijk lezen in de trein naar Groningen.

Cowashing

Ik was mijn haar al jaren niet meer met shampoo, klinkt misschien gek maar ik was het met enkel crèmespoeling. Het zogenaamde cowashen is supergoed voor je haar dat niet meer in aanraking komt met sterke sulfaten. Van Unwash kreeg ik een tube van hun bio-cleansing conditioner om te proberen en ik moet zeggen dat ik hem erg fijn vind. unwash, cowashing, sampleIk gebruik meestal de conditioner van Yes To Carrots om mijn haar te wassen maar sinds ik de tube van Unwash in huis heb grijp ik daar toch eerder naar. Het helpt dat deze een formule heeft die ook gemaakt is om je haar schoon te maken. Hierdoor heb ik er minder van nodig dan ik gewend ben. Natuurlijk is ook dit product dierproefvrij.

Wat heb je gemist op LeesVoer?

Zen worden met behulp van strijkkralen

LeesVoer plus size jumpsuit collectif 3Ik liet zien dat je als ook als plus size lady prima een jumpsuit kunt dragen

Featured schrijven met de handMijn redenen om weer meer met de hand te schrijven

Na veel onderzoek en uitproberen kwam ik uit bij deze superfijne pennen en mijn geniale etui moest uit Japan komen.

Wat zou jij willen vinden op de verzamelaars jaarbeurs?

29 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.