Happy Things #30

Reacties 3

De zon doet enorm zijn best om te laten zien dat de lente er aan komt. Geen seconde te vroeg want Kleuter was gisteren aan het klagen over het uitzicht, hij vond het maar stom dat er geen blaadjes aan de bomen zaten. Gelukkig duurt dat niet lang meer. En tot het zover is hebben we zelfgebakken koekjes en een bijzondere verjaardag te vieren.

Moeilijk weekend

Grote broer LeesVoer 32Natuurlijk zijn dit de happy things maar een ding dit weekend is erg dubbel. Morgen vieren wij de verjaardag van mijn grote broer. Mijn grote broer die 5 jaar geleden overleed aan kanker. Mijn grote broer die niet ouder is geworden dan ik nu ben. We gaan er een mooie dag van maken, zijn grafje mooi maken en iets leuks doen. De kleuter is erg met dood en leven bezig dus ik verwacht interessante gesprekken…

Koekjes bakken leesvoer kleuter peuterKoekjes bakken

Mijn broer was kok en zijn portret hangt dan ook in mijn keuken. We nemen dan ook zelfgemaakte koekjes mee om de verjaardag van hun oom te vieren. Het beste dat ik kan doen om mijn grote broer te eren is zorgen dat de kleine mannen kunnen koken. Dat komt helemaal goed, al vroeg de kleuter wel om meer bloemkool op de tafel zodat het deeg niet zou plakken. De culinaire vocabulaire komt vast goed, uiteindelijk

Robots&Lipstick

Mijn lieve vriendin Lady Geek komt zo en dan gaan we weer aan de slag voor Robots&Lipstick. We hebben nu ook een facebook pagina en natuurlijk een youtube kanaal. Volg je ons ook?

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer

Ik refashionde een tien jaar oud corset en het resultaat is prachtig

Mijn kleuter heeft een camera en ik laat zien hoe de wereld er voor hem uit ziet

Whispering Ivy leesvoerDe eerste zomerjurkenreview van het seizoen. Deze whispering Ivy jurk heeft een superleuk printje!

ballenmachine science center nemo leesvoerWe gingen op avontuur bij science center Nemo en meneer LeesVoer en ik vonden het bijna leuker dan de mini’s

Wat doe jij dit weekend?

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.