Happy Things #3

Reacties 5

Een dag verlaat, maar dat krijg je als je een Vlaamse celebrity te logeren hebt (ze heeft een nieuw boek uit). Tel daarbij het hele tourgeweld op, waarvoor die Vlamingen dan ook in de stad zijn. Gisteren een hele gave middag bij de proloog Ik tik dit op een tuinstoel langs het parcours van de tweede etappe. De reclame caravaan is voorbij getrokken en nu wachten we op de renners. Nog een hele uitdaging met een ongeduldige peuter en een oververhitte dreumes. Ik snap nog steeds niets van de lol van wielrennen maar zo’n feestje waar iedereen aan meedoet waardeer ik wel. Maar een dag te laat zijn hier alsnog mijn Happy Things!

Toch die tour!

Leesvoer tour kijken

Ik had er helemaal niets mee, ik vond het gedoe, duur en niet handig. Maar als je dan Vlaamse logees krijgt die er heel enthousiast over zijn dan doe je vanzelf mee. Als dan ook nog blijkt dat de tweede etappe op spuugafstand van je huis verreden wordt dan ga je natuurlijk kijken. Toch echt leuk. Hier flitsen ze even voorbij ons:

 

Het weer!

aaaaah het kwik is gedaald naar acceptabele temperaturen dus ik kan weer naar buiten. Klinkt misschien overdreven maar ik word letterlijk ziek van de warmte Dat het kwik weer ietwat normalere temperaturen bereikt stemt mij enorm vrolijk

Monumentale bibliotheek

Misschien alleen leuk voor mensen uit Utrecht maar het prachtige gebouw dat vroeger een postkantoor was en al jaren leeg staat wordt alsnog de centrale bibliotheek. Dat was jaren onzeker en zelfs al eens volledig afgeschoten maar het gaat toch gebeuren! Echt super.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Een fotoverslagje van mijn dag parkpop waar ik tientallen dames aan een nieuwe vintage jurk

Ok het is nu iets beters te doen qua temperatuur maar deze tips om de hitte te overleven blijven heel fijn

natuurlijk is het leuk om te zien wat ik uit de tweedehands haal maar soms is het ook heel leuk om te zien wat ik NIET meeneem uit de tweedehands

Ik laat zien dat sangria maken heel erg makkelijk is!

Wat heb jij gedaan dit weekend?

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.