Happy Things #29 preview van mijn laatste shoot

Reacties 2

Na een week in de lappenmand lijk ik er weer een beetje bovenop gekomen te zijn. De kleine monsters zijn een weekendje bij oma dus meneer LeesVoer en ik zijn aan het bedenken welke films we gaan kijken en welk veel te pittig eten we gaan koken. Straks gaan we de mini’s droppen en daarna gezellig samen naar een rommelmarkt. Ik ga ook proberen wat te bloggen want ik heb jullie de hele week een beetje verwaarloosd. Om dat goed te maken laat ik alvast een van de foto’s van mijn laatste shoot zien!

Preview fotoshoot

Dit corset heb ik al bijna tien jaar, het is gemaakt door een zeer getalenteerde vriendin, het was alleen over de borst. Ik heb eindelijk de tijd genomen om hem in te korten. Ik zal deze week ook wat foto’s laten zien van hoe hij eerst was. 

Fotostudio ekko ten Cate LeesVoer Blog corset

Ik vind deze foto enorm gaaf maar ook een beetje eng om te plaatsen door de prominente buik maar hey, hij zit er, heeft twee kinderen gedragen dus bla.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Een bijzondere valentijnsverrassing van Robots & Lipstick

Ik liet zien wat mijn kleuter een hele week lang mee naar school kreeg.

De komende week komt er een gave giveaway, meer foto’s van de shoot en een nieuwe geeky update!

Wat doe jij dit weekend?

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.