Happy Things #28 – Gratis vintage handschoenen patroon

Reacties 3

Weet je wat ik dit weekend te doen heb? Helemaal niets! Dat is echt verschrikkelijk lang geleden. Dit weekend gaan we lekker afbakbroodjes eten, misschien naar het bos en lekker samen een Disneyfilm kijken. In ieder geval ga ik door aan mijn gehaakte handschoentjes en omdat jullie misschien ook wel tijd over hebben deel ik het patroon voor deze vintage handschoenen gratis met jullie! 

Gehaakte vintage handschoenen

gratis vintage haakpatroon handschoenen 1 leesvoer vintage handschoenenIn een margriet uit 1950 vond ik dit mooie patroon. Ik ben er aan begonnen en ik dacht dat jullie het misschien ook wel leuk zouden vinden.

Je hebt er megadunne haakkatoen en mini haaknaald voor nodig, tevens heel veel geduld om het patroon te kunnen lezen en ik zal persoonlijk wat aanpassingen moeten maken omdat ik hele grote handen heb maar ik ga het gewoon proberen

Klik op de foto’s om een grotere versie te zien.


gratis vintage haakpatroon handschoenen deel 2 gratis vintage haakpatroon handschoenen deel 3

 Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Als beginnende basisschoolouder mis je nog wel eens wat, zo kwam ik er wat laat achter dat het juffendag was

ogen wenkbrauwen MUAEen nieuw dierproefvrij merk en ik besef weer waarom ik geen beautyblogger ben

Mijn collectie vintage hoedjes is bescheiden maar ik liet ze toch alle 7 zien in een vlogje

washitape leesvoerEen fantastische DIY: gebruik washitape op je bril, ideaal als je peuter hem sloopt!

Morgen heb ik trouwens een speciale valentijnsverrassing voor jullie, wat doe jij dit weekend?

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.