Happy Things #27 Shooten, en een date met Lady Geek

Reacties 3

Ik ben er maar druk mee, mijn allereerste lingerieshoot heb ik pas net met jullie gedeeld en vandaag sta ik alweer voor de camera. Dit keer is het thema beschaafd boudoir. Ik heb gisteravond de laatste hand gelegd aan het verbouwen van een corset en de kimono die aan mijn muur hangt zal eindelijk gestreken worden want die gaat ook mee. 

De laatste tijd kom ik steeds maar niet aan naaien toe maar toen ik het corset aan het aanpassen was. Stiekem mis ik het heel erg, ik ga echt mijn best doen om weer meer te naaien, al zal dat misschien wel betekenen dat ik iets minder blogs kan schrijven. Er komt wel weer een nieuw filmpje aan komende week, Ik heb een vlogje opgenomen over al mijn vintage hoedjes!

Dierproefvrije wenkbrauwen

close up oog mua wenkbrauwenIk ben een paar wenkbrauwproducten aan het testen van het dierproefvrije merk MUA. Ik moet zeggen dat ik hernieuwd respect heb voor beautybloggers want man wat is het moeilijk om een mooie close-up foto te nemen van je eigen ogen…

Ook zie je van dichtbij heel goed dat ik boven de 30 ben. Komende week zal ik jullie laten zien wat ik er van vond en kunnen jullie van dichtbij zien hoeveel kraaienpootjes ik al heb hahaha

Lady Geek

De laatste maanden was het bijna onmogelijk om af te spreken met mijn lieve vriendin en bandgenoot. Dat neem ik haar helemaal niet kwalijk want ze was druk bezig met de laatste hand leggen aan haar boek! Oorlogsbrieven was op de dag van verschijnen al aan de tweede druk toe. Gelukkig heeft ze morgen geen interviews en gaan we heerlijk de hele dag met onze ukelele’s spelen. Ik garandeer niets maar misschien betekent dat wel een nieuw filmpje van Lipstick & Robots komende week!

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Ik wist met pragmatisch omdenken van een mislukte batch macarons een heerlijke taart te maken. Ik deelde het recept zodat jij ook je mislukte macarons een beter einde dan de prullenbak kunt geven.

Mijn woonkamer heeft een heleboel kleine vintage acentjes. Ik zette ze op een rij.

SmCr_8870Deze foto haalde het artikel net niet, dat deze het niet heeft gehaald zegt wel hoe leuk de andere foto’s in mijn nautical fotoshoot zijn.

Wat doe jij dit weekend?

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.