Happy Things #26

Reactie 1

Ik weet het ik weet het, een dag later dag jullie van me gewend zijn. Maar onderdeel van de happy things deze week is dat ik gisteren de hele dag mijn verjaardag heb gevierd. Ik ben enorm verwend. Zo heb ik handwerkbladen uit de jaren 50 gekregen, een museumjaarkaart, prachtige wol, een Gopro camera keramische blindbakbonen en nog veel meer.

Het was een heerlijke dag, ’s ochtends kwamen de mensen met kindjes, ’s avonds hebben we met vrienden heerlijk spelletjes gespeeld en iets te veel wijn gedronken. Vandaag lekker rustig aan doen, de slingers opruimen en collectief pyjamadag houden.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer

Ik deelde op mijn verjaardag hoe moeilijk ik het vond om 32 te worden, mijn grote broer is nooit ouder dan 32 geworden.

Collage Alphons de Visscher LeesVoer LingerieIk gaf me bloot in een lingerieshoot. Doodeng maar belangrijk als body positive blogger.

Ook leuk:

Een overzicht van alle leuke vintage series op Netflix. Zo kan je per decennium zien war je je kledinginspiratie vandaan kunt halen. Helaas staan niet al deze series op de Nederlandse Netflix maar het blijft superleuk.

Waarom breien zo goed is voor je gezondheid

Ik wil deze spaarpot en ik wil hem NU!

Dames in de jaren 50 maken handgeprinte stoffen, dit filmje is om duizend redenen tof

 

Wat maakt jou blij dit weekend?

 

 

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.