Happy Things #24

Reacties 3

Vanochtend hebben mijn kinderen mij een enorm kado gegeven. Ze hebben me laten liggen. Ik schrok om 9 uur wakker OMG de kinderen!! Maar nee hoor, die zaten lief beneden op de bank, overal pindakaas, netflix op 10 en twee tevreden snoetjes. Ze hebben zelfs geholpen om de pindakaas op te ruimen.

Winnaarscloseup brooke rosie&me leesvoer

Mijn favoriete momentje van de zaterdag: Winnaars bekend maken! Ik mocht deze week twee patronen van Rosie&me weggeven

De winnaars zijn:

Esther Uiterlinden & Irene Portz

Gefeliciteerd! Sturen jullie een foto van de jurken die jullie gaan maken?

Nieuwe dierproefvrije make-upDierproefvrije make-up MUA LeesVoer

Ik kreeg een pakketje van MUA om te testen. Een dierproefvrij betaalbaar merk. Ik ben heel benieuwd hoe de wenkbrauwset werkt. Ik gebruik nu al heel lang een vergelijkbaar setje van E.L.F. maar deze heeft meer kleuren. Ik zal binnenkort een review posten.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Ik liet wat van de grappige mislukte foto’s zien die bij de Rosie&Me shoot genomen zijn

Ik maakte ook een vlogje van de fotoshoot

Ter ere van de 85ste verjaardag van mijn grootvader schreef ik een duet met mijn kleine broertje

Mijn plannen voor me made may dit jaar. Het gaat me echt lukken om elke dag in mei iets zelfgemaakts te dragen.

Wat doe jij dit weekend?

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.