Happy things #24 Vakantiebeurs, verjaardag en virtuele whiskyreis

Reacties 4

Mijn grootvader wordt morgen 85! Wat mij echt blij maakt is dat mijn kinderen hun overgrootvader nog kunnen meemaken. Het is echt een fantastische man en ik ben vandaag met mijn halfbroertje druk bezig met het oefenen van een duet met onze ukelele’sen de kleuter en de peuter zijn een mooie tekening aan het maken voor hun overgrootvader.

Verder ben ik vooral bezig met het einde van deze nepwinter. Ik kan niet wachten tot de buitenspeeltuinen weer open gaan, het wat minder moeilijk wordt om die kids voor de tv weg te krijgen, me made may en natuurlijk de vakantie. Met dat in mijn achterhoofd ging ik deze week naar de vakantiebeurs.

Lunchen bij Duitsland

Ik kreeg een uitnodiging van het Duits verkeersburo om te komen lunchen op de vakantiebeurs, ik woon in Utrecht dus ik dacht waarom ook niet. Ik ben geen reisblogger maar mijn filmpjes over Denemarken die ik vorig jaar maakte waren eigenlijk best leuk. Man wat is dat een enorm spektakel. Ik was er op de vakdag dus het was nog rustig maar pfoieh, ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik heb wel heel leuk gesproken met Zweden, Wales en Duitsland dus wie weet waar ik deze zomer terechtkom.

fietscaravanOp de beurs was trouwens ook een kleine tentoonstelling van vintage caravans inclusief een superschattige fietscaravan!

Virtuele Whiskyreis

Jullie weten dat ik regelmatig op Whiskybeurzen sta, dan ben ik altijd degene die vertelt en schenkt maar wie dat nog veel leuker kan is Tony van Rooijen. De brand ambassador van Glenfiddich staat in de theaters met een virtuele whiskyreis! Ik mag er volgende week heen maar hij gaat nog tot april door het hele land.

Tony , daar gooi je een kwartje in en hij lult voor een rijksdaalder. Tijdens de voorstelling krijg je een tastingbox en neemt hij je mee door de destilleerderij. Ik heb er nu al zin in.

Die rode schoenen!

banned leesvoer flamingo's 5De prachtige rode schoenen van BANNED zijn gewonnen door Kim van der Meijden! Gefeliciteerd Kim ik heb je gemaild.

Niet gewonnen? Niet getreurd, volgende week komt er weer een leuke giveaway.

 

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Het programma groen licht noemde me een ambachtelijke schoonmaakster. grmbl maar ik liet jullie een leuk kijkje achter de schermen zien.

Ik droeg een outfit van Banned en gaf de schoenen weg.

Wat doe jij dit weekend?

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.