Happy Things #23 Fotoshoot en vintage ondergoed

Reactie 1

De eerste Happy things van het nieuwe jaar. Schrijven jullie ook allemaal nog steeds eerst 2015? Het blijft raar om te beseffen dat de jaren 90 niet tien jaar geleden was. 2016 voelt echt enorm als de toekomst. Morgen heb ik een gave fotoshoot met een groep leuke vintage meiden, vandaag mag ik lekker achter de naaimachine en de kerstboom is de tuin weer in. Kortom, een goed weekend.

Vintage ondergoed

Ik heb een gave girdle en een vintage style longline BH gekocht en ik ga begin februari een beschaafde lingerie fotoshoot doen. Doodeng maar aangezien ik vorig jaar al naakt voor de camera stond moet ik het maar gewoon durven.  Eng hoor! Morgen maken we een kalender en ik heb januari en mei, mijn hele kledingkast is al drie keer langsgekomen maar ik ben nog steeds niet helemaal uit mijn looks.

Rosie&Me goes Plus size

Ze heeft er zo hard aan gewerkt en het enige dat ik moest doen was de prachtige jurken aantrekken en een beetje leuk in de camera kijken. Rosie &Me heeft de succesvolle patronen Brooke en Amber nu ook in Plus Size uitgebracht. Niet gewoon een uitvergrote versie maar speciaal gemaakt voor het vollere figuur.  Deze naaipatronen zijn zo mooi en er zit een enorme tutorial bij. volgende week zal ik jullie een behind the scenes kijkje geven van de photoshoot. Nu alvast een kleine sneak preview.

Preview rosie and me

Wat heb je gemist op LeesVoer sinds de laatste happy things?

Ik maakte een cirkelrok van een tafelkleed en ging er mee over straat

Er gingen een hoop Christmas puddings in vlammen opFeatured Santa Baby Robots & Lipstick

Lady geek en ik vonden eindelijk een naam voor ons ukelele duo en namen een kerstliedje op

Met veel moeite koos ik de 5 mooiste fotoshoots van 2015 uit

Toen ik alles wat ik in 2015 heb gemaakt op een rij zette was het genoeg voor twee blogposts

De kleuter heeft nu een maand een echte camera, wat legt hij zoal vast?breien berekeningen

Mijn frustraties over de wiskunde die bij breien komt kijken

Ik ben geeky as hell en ik ga dat meer met jullie delen. De eerste geeky update ging over felicia day en een hele nare maar superleuke podcast. Oh en ik ging verkleed als muurFeatured death star ikea lamp

Mijn nieuwe lampen mogen dan van ikea zijn, de vintage kimono is uniek

Wat maakt jou blij vandaag?

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.