Happy things #22

Reacties 3

Volgende week is het al weer kerst! Ik heb dit jaar een hele volle tafel en ik ben druk bezig met het menu. Heb jij trouwens je Christmas Pudding al gevoerd deze week? Morgen ga ik naar een gave kerstmusical waar mijn moeder de kostuums voor heeft gemaakt en ik hoop vandaag eindelijk weer beens te kunnen naaien. Maar nu eerst een kopje thee met De Groene Vrouw want die had ik al veel te lang niet gezien.

Nieuwe stofzuiger

Gele henryVorige week overleed mijn stofzuiger, naar zou je misschien denken maar nee. Ik wil al zolang ik me kan herinneren een Henry, je weet wel zo’n stofzuiger met een gezicht. Toen ik een klein meisje was woonde we vlak bij een stofzuigerwinkel, ja joh die had je toen nog, en daar stonden er altijd een paar in de etalage. Wat vond ik ze prachtig, tegenwoordig weet ik dat het niet voor niets is dat ze zo populair zijn, het is gewoon ook een hele goede stofzuiger. Dus eindelijk heb ik er dan een, rib uit mijn lijf maar wat is hij mooi. En natuurlijk is het een gele!

Fotoshoots

Ik moet in het nieuwe jaar behoorlijk wat photoshoots gaan plannen want ik heb weer mooie kleding binnengekregen. Ik kocht in de black friday sale twee jurken bij Lindy Bop en whispering Ivy en Banned stuurde me wat moois op om te reviewen. Bloggen is voor 90% vrijwilligerswerk en dan is het heel erg leuk als je mooie dingen krijgt om over te schrijven.

Kerstvakantie

Het is kerstvakantie! Dat betekent dat ik even niet hoef te halen en te brengen, geen trommeltjes hoef te maken en ik weer leuke dingen kan gaan doen met mijn kleuter. Hij is natuurlijk pas net begonnen en komt echt doodmoe uit school, dan wil hij niet meer leuke dingen met zijn moeder doen. Ik hoop dat we daar deze vakantie wel aan toe komen

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Voor het eerst in jaaaaren trok ik een compleet zwarte look aan

De enige die aan mijn haar mag komen is Vintage hairstylist Madame de Pompadour

Waarom het heel belangrijk is om je oudste eens mee op stap te nemen zonder de rest

Een pin-up makeover met alleen maar budget make-up producten

Wat krijgen de kinderen als de volwassenen aan de Christmas Pudding zitten?

Wat doe jij dit weekend?

 

Wat doe jij dit weekend?

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.