Happy Things #21

Reacties 5

Deze foto kreeg ik vandaag van een vriendin die in Berlijn is, mijn hart sloeg een sprongetje over want dit is een muur vol met Leuchtturm nototieboekjes. Het is maar goed dat ik er niet bij was want mijn portemonnee had het niet leuk gevonden. Ik geloof dat ze er alvast een verjaardagskado voor me heeft aangeschaft!

TV opnames

Gisteren had ik opnames voor een consumentenprogramma dat in Januari wordt uitgezonden. Ik zat in het testpanel, ik hou jullie op de hoogte van de uitzenddatum!

Nieuwe make-upetos make-up

Ik kreeg een pakketje met make up uit de nieuwe collectie van de Etos, ik ben altijd in voor dierproefvrije budget make-up dus ik zal er binnenkort een look mee proberen te maken. Ik ben echt niet bijzonder goed in make-up maar misschien vinden jullie het leuk om te zien wat ik doe voor een shoot.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Een plog van mijn kleuter! Hij kreeg een echte fotocamera van de sint, dat is niet overdreven en ik laat zien waarom.

Esther van Rosie & Me kwam de modellen doorpassen. Ik ben haar model voor de plus size lijn.

Doe je al mee met de giveaway? Je kunt kaarten winnen voor fifties film Carol en de roman waar het boek op gebaseerd is. Ik mocht naar de première.

Een verbetering

Ik haaaaat dit nummer, maar op deze manier is het opeens een gaaf horror achtig stalkerverhaal!

 

Wat doe jij dit weekend?

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.