Happy things #20

Reacties 4

Heerlijk avondje is gekomen. Nou ik zit anders goed te stressen.De filmpremière is gisteren erg laat geworden en  ik moet vandaag naar de kapper, nog kado’s kopen, ik heb nog gedichten te schrijven en ik weet niet eens of dat geleende gourmetstel wel werkt. Oh en ik tik dit om half drie ’s nachts in de trein naar huis… Adem halen, alles komt goed.

Gedichtensinterklaasgedicht met zegel

Gelukkig schreef ik vorig jaar al een handleiding voor makkelijke maar pakkende last minute gedichten. Ik denk dat ik die zelf maar ter hand moet nemen…

Maar ik mag wel naar de kapper!

Ik besefte opeens dat ik nog nooit een artikel over Madame de pompadour heb geschreven. Ze is we in een filmpje voorbij gekomen en ik noem haar vaker maar een artikel mist nog! Dat kan natuurlijk niet. Ik zorg dat ik vandaag mooie foto’s maak zodat jullie een goed idee van haar toffe salon krijgen.

Het zijn de kleine dingenkaartlezer

Mijn telefoon maakt gewoon iet echt mooie foto’s en als ik dan een foto met mijn camera schiet moet ik die eerst via mijn laptop op dropbox zetten voor ik er met mijn telefoon bij kan om hem bijvoorbeeld naar oma te sturen of op instagram te zetten. Ik vond voor minder dat 3 euro een kaartlezer die in mijn telefoon past. Het is iets kleins maar dit maakt mijn leven als blogger een stuk makkelijker!

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

We gaan verder met stap 3 van de Christmas Pudding along! Je kan trouwens nog steeds beginnen met stap 1, je bent nog op tijd.

Heb jij nog kados te kopen en is het voor iemand waar het ONMOGELIJK voor is? Ik bekijk de 5 types en geef bijpassende kado ideeën.

Ben je royaal bedeeld in de boezem en kom je wel eens in Amsterdam? Er zit een hele leuke D+ winkel en LeesVoer heeft 10% korting geregeld!

Heb jij nog sintstress of ben je helemaal zen?

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.