Happy things #2

Reacties 2

Om het weekend in te luiden heb ik weer wat dingen voor jullie waar ik happy van word. Onder andere een geniale kickstarter voor een boekenplankleeslamp, persoonlijk stijladvies van Lana, een blije luiaard en alles wat je misschien gemist hebt op LeesVoer

Ik wil dit!

LiliLite combi picture

book_on_book_offIk kan niet wachten tot de LiliLite te koop is, er loopt nu een kickstarter voor dit geniale Amsterdamse design. Het is een leeslamp/boekenplank/letterlijke boekenlegger. De lamp gaat aan als je je boek pakt en uit als je hem er op legt.

Ik wil er een. Nee twee! *knipper knipper* Ben jij nou net zo enthousiast back dan hun kickstarter en je kunt alvast een lamp bestellen met een leuke korting.

Je hebt cacao en cacao

Leesvoer café tasse

Ik kreeg van het Belgische chocolademerk Café-Tasse een pak van hun cacaopoeder opgestuurd. Nu dacht ik, naief misschien, dat cacao cacao is. Ja nee… Ik proefje een beetje van hun poeder puur en dat is gewoon echt lekker, heeft bij het verwerken straks heel weinig suiker nodig. Maar toen begon ik te twijfelen want ik had mijn supermarktmerk cacaopoeder nog nooit puur geproefd, was het echt zo anders. Huuuuuu dat is bitter, ja dus!

Naast de cacaopoeder kreeg ik een paar chocolaatjes maar die kan ik niet meer op de foto zetten. Spoorloos verdwenen geen idee hoe dat komt hahahaha. Ze hebben sinds een paar maanden een Nederlandse webshop. 

Ik ga naar Parkpop, kom je langs voor persoonlijk stijladvies?

Ik denk dat het minstens 10 jaar geleden is dat ik voor het laatst op parkpop was. Als kind ging ik eigenlijk elk jaar en dan de dag er na met mijn grote broer vuilnis prikken en per zak betaald krijgen. Doen ze dat tegenwoordig nog? Ik hoorde in ieder geval dat Frans Bauer komt en hij gaat een cover van Rammstein zingen. Mijn dag kan nu al niet meer stuk.

Ik ga helpen op de stand van Looks like vintage. Mocht je nog een leuke fifties jurk zoeken en door mij geholpen willen worden kom dan vooral even langs!

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Op vaderdag kroop meneer leesvoer voor de camera voor zijn kijk op het vaderschap, wat heb ik toch een fantastische man

Ik liet jullie mijn nieuwste stofjes en de bijpassende ontwerpen zien

Ik at fastfood ontworpen door een sterrenchef

Inmaken is niet moeilijk en hoeft ook niet in grote hoeveelheden

Wat zit er in mijn make-up tas als ik op vakantie ga?

 

En verder laat ik het bij deze uberblije luiaard

Wat zijn jouw weekendplannen?

2 reacties

  1. Pingback: Vegan fudge - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.