Happy Things #19

reactie 0

Het is eindelijk zover: onze achterlijk vroeg wakker wordende kinderen zijn groot genoeg om ’s ochtends samen naar beneden te gaan en ons nog een paar uur te laten slapen. Althans, dat dachten we. Het ging ook allemaal goed hoor. Tot er een drijfnatte tweejarige naast ons bed stond. “Najt” sprak hij druipend. Ja dat was een understatement. De keuken was een groot waterparadijs en ook de grote broer zat zompig op de bank. Maar we hebben wel een paar uur kunnen slapen.

Datumdinkie

Ik vond bij een klein tweedehandswinkeltje een geniale fifties datumtracker. Natuurlijk totaal onnodig in deze moderne tijd van mobieltjes en computers maar ik kon hem niet laten staan. Hij was maar 1 euro en hij is zo heerlijk ouderwets!

Vintage per kilo

Morgenochtend sta ik om 10.00 bij de jaarbeurs om te kijken of ik was schatten kan vinden bij de vintage per kilo sale. Dit is nou wel zo’n evenement waarbij je pech hebt met een maatje meer want grotere maat is meer stof is meer kilo’s. Ik heb er enorm veel zin in en ben heel erg benieuwd wat ik ga vinden. Natuurlijk laat ik jullie zien hoe dat in zijn werk gaat.

De was

Je vraagt je misschien af waarom dit in godesnaam bij de happy things staat maar ik ben er de afgelopen twee weken amper aan toegekomen en meneer LeesVoer ook niet. We hebben naast een familieverjaardag en de vintage per kilo een redelijk rustig weekend en ik heb serieus zin om al die lappenzooi om te zetten naar mooie gevulde kasten. De kleding van de jongens weer eens uit te sorteren; wat kan van de oudste naar de jongste, wat is nu toch echt te klein en voor mezelf een goede inventarisatie te maken van ijn wintergarderobe. Ik heb niet vaak zin in de was dus ik ga even alles uit deze bizarre wens halen wat er in zit.

Nieuwe lingerie

Gisteren was ik in Amsterdam en ben ik eindelijk een keer langsgegaan bij de grote maten bh winkel daar: Betty’s Boops. natuurlijk volgt er nog een blogje over, ik ben zielsgelukkig met mijn goed passende bh’s, ik zit eindelijk weer op een 36G. Maar ik wil jullie natuurlijk ook vertellen over deze leuke winkel. Mocht je er langs gaan voor mijn blog online komt: Ik heb 10% korting geregeld voor jullie. Zeg in de winkel dat je komt via Lana van LeesVoer en je kan extra voordelig een perfect passende bh meenemen.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Stap 2 van de christmas pudding along: het roeren en stomen. Wil je alsnog meedoen? Dat kan! Zolang je minstens 2 weken voor kerst begint.

Ik liet jullie zien wat ik uitzocht op de vintage challenge van Retro Sonja. Onder andere het allerleukste hoedje van de hele wereld.

Featured-voodoo vixen-suzanne-vintage-retro-blogger

Een fotoshoot die in het water leek te vallen bleek een enorm gaaf resultaat te hebben. De Suzanne jurk van Voodoo Vixen spat echt van het scherm af in deze Urban shoot.

Doe jij al mee met de giveaway van koop een koe? Ik koop al jaren mijn rundvlees via paketten en koopeenkoe.nl stuurde me een proefpakket. Jij kan er ook een winnen.

Heb jij leuke dingen dit weekend of ga je ook een wasberg te lijf?

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.