Happy Things #18

reactie 0

Door een hele leuke winactie op het blog van Retro Sonja sta ik vandaag op de verzamelaars jaarbeurs met een leuk budget een vintage look bij elkaar te shoppen. Voor mij wel een moeilijke uitdaging want plus size is tegenwoordig al moeilijk te vinden laat staan als het vintage moet zijn. Maar ik ben overtuigd dat ik een goede look kan neerzetten. Ik ga in ieder geval zoeken naar een mooi hoedje en bijpassende handschoenen!

Smartlappenfestival

smartlappenfestivalAaaaah helaas te laat om oppas te regelen voor vanavond, ik had het ook in de agenda moeten zetten, maar misschien kan jij wel naar het 25ste smartlappenfestival in Utrecht. Al is er overdag ook genoeg te doen.

Ik ben dol op smartlappen, maar dan vooral v an die echte oude die echt pijn aan je ziel doen. Van straatarme kindertjes en stervende moeders enzo. Zoals deze .

Knip nu ook in mijn en jouw maat!

knip

Waarschijnlijk weten jullie het al lang en loop ik hopeloos achter maar de knip heeft eindelijk alle modellen in de maten 34 tot en met 54! Jarenlang konden zowel grotere als kleinere dames hem niet aanschaffen maar dat is verleden tijd. Nu de Burda nog. Ottobre heeft al langer zo’n brede maatvoering.

Nóg een kersttrui

happy things trui

Ja ja ik weet het ik heb er al een. Maar ik was bij de H&M voor de kinderen en deze trui, hij lachtte naar me. Excuses voor de brakke selfie.

Heb je een slechte dag, moeilijk weekend voor de boeg of gewoon algehele malaise? Klik even hier

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Doe je al mee met het Christmas Pudding stappenplan?

Mijn breistoeltje is eindelijk af, een supergeslaagde refashion!

Ik zette een aantal vintage reclames uit Engeland op een rij, inclusief een van de eerste vibrators

Heb jij wel eens in een papieren jurk in het centrum van Utrecht gestaan? Ik wel!

Wat ga jij doen dit weekend?

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.