Happy Things #17

Reactie 1

Hee hee, sorry dat er vorige week geen Happy Things waren… Mijn rug deed moeilijk. Maar natuurlijk krijgen jullie er deze week wel een. Vandaag ben ik mijn moeder aan het helpen met de prachtige kostuums die ze voor een voorstelling maakt. Daarna ga ik naar een whiskyfestival met meneer LeesVoer, zondag werk ik daar ook een sessie. Die hele intocht sla ik nog maar een keertje over.

 Voodoo Vixen

Ik heb een hele gave jurk van Voodoo Vixen gekregen om te reviewen en dat betekent dat ik Miss Hippo gesmeekt heb om weer een fotoshoot met me te doen. Als het weer het toelaat doen we dinsdag een gave urban shoot! Zij is ook verantwoordelijk voor deze gave foto dus ik heb hoge verwachtingen.

featured colourblocking

Koopeenkoe.nl

koopeenkoeIk kreeg een proefpakket van koopeenkoe.nl de komende tijd ga ik het vlees natuurlijk uitproberen en ik zal binnenkort een review schrijven over het hele bestelproces en natuurlijk ook de smaak. Het idee er achter vind ik erg prettig. Dieren met een prettig leven die alleen geslacht worden als ze al volledig verkocht zijn. Alleen de pakjes stoofvlees zijn weer ouderwets klein. Ik stoof persoonlijk alleen in grote hoeveelheden…
Wat heb je gemist op LeesVoer:

Na anderhalf jaar ploeteren is de ingewikkelde kabelmuts voor mijn moeder eindelijk af

Ik was blij verrast door de nieuwe huislijn van de Etos, ze maakte een collectie samen met de hortus Amsterdam

Hoe maak je een last minute zelfgemaakt kado aantrekkelijk? 

featured lana in de krantDe outtakes van mijn fotoshoot voor de Telegraaf zijn fantastisch!

Ik klom op mijn zeepkistje om mijn frustratie te uiten over hoe er gekeken wordt naar part-time werk

Een leuke manier om gezond uit te delen met groente stoplichten

Ik heb nog wat logistieke problemen als beginnende basisschool ouder

cranberry jam 2Wil je een keer iets inmaken maar moet het wel makkelijk zijn? Maak cranberry jam!

Wat doe jij dit weekend?

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.