Happy Things #16

Reactie 1

Een korte Happy Things deze week want vandaag vieren we twee verjaardagen tegelijk en gisteren was de eerste schooldag van de verse kleuter, kijk hem gaan. Maar ik heb natuurlijk de winnaars van de gingerlove giveaway voor jullie, alles wat je deze week misschien gemist hebt en een portie vertier van rond het web.

Gingerlove

Gefeliciteerd Naomi en Nele jullie hebben mail en krijgen het Gingerlove pakket thuisgestuurd.

Niet gewonnen? Vergeet dan niet mee te doen met mijn lopende giveaway. Je kunt het prachtige kookboek “Less is More” van sterrenchef Jacob-Jan Boerma en fotograaf Sacha de Boer winnen.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Ik liet jullie zien wat je kunt verwachten van de Utrechtse lapjesmarkt

Onverwacht kreeg ik een stapel prachtige vintage patronen, een was zelfs meer dan 80 jaar oud!

Mijn kinderen schelen twee jaar min twee dagen... Dat is niet zo heel handig als de verjaardagen voor de deur staan

Het is herfst en voor mij betekent dat linzensoep, makkelijk , goedkoop en heel erg lekker

Mijn gedachtes over vier jaar moeder zijn

Less is more veggiecarpaccioNiet alleen deel ik een heerlijk recept voor veggiecarpaccio uit het kookboek Less is More, ik geef ook nog een exemplaar weg

Ook leuk

Heerlijke oude foto’s van mensen met stijl

Wat als mensen fysieke aandoeningen hetzelfde zouden benaderen als psychische aandoeningen?

Whaaaaa ik wist helemaal niet dat de oude gevangenis aan het wolvenplein in Utrecht nu een gave werkplek is geworden. Alle “kamers” zijn verhuurd maar er zit ook een vestiging van the village dus goede koffie en werken of meeten in een bijzondere omgevinging gegarandeerd.

Wat maakt jou Happy dit weekend?

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.