Happy Things #15

Reacties 4

Een beetje verlaat want ik moest de krant nog kopen ik sta er namelijk weer eens in! Ik moet zeggen dat ik me niet echt in het artikel herken maar mijn mannen staan echt superleuk op de foto! Het is trouwens de Utrecht bijlage van de telegraaf. Verder was ik met een lieve vriendin op de lapjesmarkt waar ik ook een filmpje heb opgenomen om jullie te laten zien wat dat nou helemaal inhoudt die lapjesmarkt, die ga ik vandaag monteren.

close up voorpagina

Vintage patronen

Ik kreeg deze week opeens een berichtje met daarin de vraag: Ik heb hier een stapel vintage patronen, ik doe er niets mee, wil jij ze misschien hebben. Ze zijn net binnen en ik kan alleen maar kwijlen. Zo verschrikkelijk gaaf. Alleen de seventies positiemode is niet helemaal mijn ding hahaha

vintage patronen gekregen

Nieuw vintage vest!

Ik ga  als ik naar de lapjesmarkt ga stiekem ook altijd even langs bij Sussies Vintage en Notorious Clothing omdat die in de staraat achter de markt zitten. Bij notorious heb ik me, met heel veel moeite,  in weten te houden en aleen een mooie haarbloem gekocht. Bij Sussies vond ik een prachtig wollen vest! Ik vind zelden mooie vintage kleding in mijn maat dus driedubbel blij!

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer

Ik liet jullie mijn voortgang op de ukelele zien

featured pressure cannerWat is een hogedruk inmaakketel, hoe werkt het en waarom zou je er een gebruiken?

Na vijf jaar kocht ik eindelijk een nieuwe winterjas, maar hij past niet!! Ik fix het en hij is prachtig

Tien leuke knutselideeën voor de herfst

In een heel persoonlijk artikel vertel ik over depressie en hoe ik er een positieve kijk op heb

Doe jij al mee aan de GingerLove giveaway?

Wat maakt jou blij dit weekend?

4 reacties

 1. Kim

  Leuke dingen! Jammer dat ik de krant hier niet kan krijgen want ben nu natuurlijk wel heel benieuwd naar het artikel geworden. Heb je daar toevallig ergens een kopie van gedeeld? 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Genieten of huilen?

 2. Barbera

  Ik ben ook benieuwd naar het stuk. Kreeg je de inhoud niet eerst te lezen?

 3. Hilde

  Wat mij blij maakte dit weekend was mijn eerste kindloze uitje met een lieve vriendin naar de lapjesmarkt, sussies vintage en notorious 🙂
  Beetje jammer dat het vest me niet paste maar ik kocht wel een prachtige sleutel jurk. De sleutels doen me denken aan mijn overgrootmoeder.
  Ik kwam helemaal opgeladen thuis bij drie blije kinderen

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.