Happy Things #14

Reacties 2

Helaas is de vakantie van meneer LeesVoer na dit weekend voorbij maar we gaan er een heerlijk weekend van maken. Vandaag op bezoek bij opa en oma en vanavond heb ik in Amsterdam een diner met allemaal bijzonder leuke en inspirerende vrouwen. Morgen wordt het helemaal feest!

Culturele zondag

alleskids_beeldmerk_staand_LR2Utrecht heeft al jaren elke maand een culturele zondag, altijd leuke dingen te doen maar meestal sla ik hem over, druk druk druk. Morgen is het echter een kinderculturele zondag.

Het vredenburg wordt weer omgetoverd tot kasteel met behulp van tig springkastelen! Het domplein is één groot doolhof gemaakt van kartonnen dozen en overal is muziek en kindertheater, het meeste is nog gratis ook! Nu hopen dat het droog blijft. Hier vind je het programmaboekje.

Raggen met Verdi

Ik heb de laatste tijd moeite met concentreren. Zodra ik ga zitten om aan mijn blog te werken lijken duizend dingen interessanter en krijg ik mijn hoofd niet gefocust. Tot ik opeens terugdacht hoe ik de laatste paar opdrachten van mijn studie af kreeg: Verdi, en dan het requiem en op 10. Enjoy 😀

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Ik ontmoette op een persevent een paar blogvriendinnen die ik al een jaar ken maar nog nooit in het echt had gezien

Mijn nieuwe favoriete jurk

kersttrui

 

Ik heb eindelijk een echte christmas jumper, en hij is niet eens lelijk!

Wat maakt jou blij dit weekend?

 

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.