Happy Things #13

Reacties 4

Een enorme mijlpaal want vannacht hebben de mannen bij mijn moeder gelogeerd! Dat was de eerste keer voor de jongste. Heerlijk om te weten dat dat kan! Verder heb ik voor mijn gevoel al een week weekend omdat Meneer LeesVoer vakantie heeft. Dit weekend ga ik werken aan de verjaardag van de jongens. Er moeten verjaardagskronen komen en ik moet gaan bedenken wat de oudste gaat uitdelen bij het afscheid van de peuterspeelzaal.

De blaadjes

Ik word op het moment elke dag herinnerd aan mijn liefde voor herfstkleuren. Elke dag zijn de bomen weer nèt anders. Het is zo jammer dat het nooit lang genoeg duurt maar vergeet asjeblieft niet naar de bomen te kijken, voor je het weet is er een stevige najaarsstorm en liggen ze allemaal weer op de grond.

meneer leesvoer nieuw jasjeShoppen met meneer LeesVoer

Deze week zijn meneer LeesVoer en ik een hele dag de stad in geweest om een mooi nieuw pak te kopen. Dat is niet gelukt maar we hebben wel het perfecte jasje gevonden. Wat luistert dat verschrikkelijk nauw zeg: net iets te brede revers kunnen een jasje meteen een oudbollige uitstraling geven.

Na wel 20 verschillende jasjes aangehad te hebben koos meneer LeesVoer dit prachtige koningsblauwe jasje van Scotch and Soda. Ik ben het er helemaal mee eens!

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Ik liet jullie zien wat er allemaal in mijn inmaakkast staat
dramabloesje 2
een dramatisch naaiproject dat toch mooie plaatjes opleverde

Jamies Italian heeft een geniaal kindermenu en ik heb ook lekker gegeten

Appelcompote met rozijnen vanille en whisky, supermakkelijk

Ook leuk

Een gratis printbaar weekmenu formulier

misschien moet ik deze tart tatin met appel en gember maken

Zucht, mijn stijlicoon heeft weer eens wat leuks aan

Wat maakt jou blij dit weekend?

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.