Happy things #12

Reacties 4

Gisteren ben ik naar aanleiding van een filmpje van Lisanne begonnen met een bullet journal, ik hoop dat het de herrie in mijn hoofd wat tot rust kan brengen. Het is in ieder geval erg leuk om mee bezig te zijn en eindelijk een goed excuus om washi tape te kopen.

Ik word blij van mijn bijna-peuter die kleuren aan het oefenen is en super enthousiast GWOEN roept bij het stoplicht. Van mijn bijna kleuter die zo’n lieve grote broer is en in de bakfiets geduldig aan de bijna peuter uitlegt dat het stoplicht nu nog op rood staat. Ik word blij van meneer LeesVoer die twee weken vakantie heeft!

 

Vandaag ga ik lekker sporten, ik heb de zwarte versie van mijn favoriete sportbh binnen en die moet natuurlijk gebruikt worden. Verder ga ik dit weekend gewoon lekker bloggen, breien en naaien. Als ik de monsters zo ver krijg duiken we ook nog even het bos in.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Ik kreeg het op mijn heupen en gaf de woonkamer een makeover

Ik vond een enorme stapel vintage Franse modetijdschriften en gebruikte ze als behang

Deze week leerde ik dat je nooit te veel moet hechten aan materiĆ«le dingen. Al is dat dan een perfect vintage koffiepotje…

En ik moet nu weg van de computer want ik kan de neiging om een van deze deur naar dier stickersets te bestellen bijna niet onderdrukken.

Je kunt ze bestellen bij made of sunday op Etsy… Sorry

Wat maakt jou blij vandaag?

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.