Happy Things #11

Reactie 1

Hee lieve mensen, zaterdag dus tijd voor een post vol happy things. Ik ga dit weekend lekker rustig aan doen. Zeker aangezien ik gister mijn halve woonkamer heb geverft. Zodra ik goede foto’s heb zal ik de drastische verandering laten zien. 

Appelplukdag

Ook dit weekend kan je overal in Nederland appels plukken. Wij zijn vorige week geweest en het was weer superleuk. Dit keer 25 kilo appels en peren. Ik heb het meeste al weer ingemaakt maar dat laat ik nog wel zien.

Tweedride Rotterdam

featured tweedride

Meneer LeesVoer in actie tweedrideHet is dat de bakfiets niet in de trein past, anders zouden wij er zeker bij zijn. Morgen is er weer een Tweedride!! Trek je beste vintage kostuum aan, pak je antieke fiets, of je moderne, en rij in stijl een prachtig rondje. Wij deden mee met de tweedride in Utrecht en het was echt fantastisch!.

Verjaardag

Ik had deze post gisteren moeten schrijven maar toen was ik vreselijk spontaan een woonkamer aan het verven en nu moet ik eigenlijk gaan haasten want ik heb een verjaardag om heen te gaan. Een hele korte Happy Things dus deze week. I promise to make it up to you!

 

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Zondag liet ik een leuk nieuw Retro merk zien: Dolly and Dotty

Een goede sportBH vinden is vreselijk moeilijk. Ik review er 4 om de keuze wat makkelijker te maken

Na lang zoeken heb ik er niet één maar twee gevonden: de perfecte vintage koffiepot

Trap er niet in! Het HEMA bh meetlint is een farce. Ik laat zien hoe je wel de goede maat kunt vinden.

Wat ga jij doen dit weekend?

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.