Yarrr it be the Happy Things #10

Reacties 3

Ahoy me maties. It be international talk like a pirate day! Ik zal jullie er verder niet te veel mee lastig vallen maar doe er je voordeel mee! Ik sta de hele dag op een whiskeyfestival en morgen hoop ik een bloesje in elkaar te kunnen zetten dat ik gisteren heb uitgeknipt.

Appelplukdag

Vandaag is het nationale appelplukdag, volgende week zijn ook veel boomgaarden open. Ik hoop dat het volgend weekend lukt om te gaan want ik wil het niet missen. Ik wil mijn kast weer vol met appelmoes en stoofperen!

Giveaway winnaar!

Ik heb nog nooit zoveel inzendingen voor een giveaway gehad. Super dat jullie het zo’n leuke actie vinden. De winnaar van de 100 euro Didi kadobon is Linda R. en heeft mail!

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer

De nieuwe collectie van Collectif
De nieuwe collectie van Hell Bunny
borstvoedingsverhaal
Ik deel mijn borstvoedingsverhaal
De nieuwe collectie van Miss Candyfloss
Een klein vlogje van mijn avonturen op londense vintagemarktjes en een bezoek aan een mega nerdwinkel
De nieuwe collectie van Voodoo Vixen

Wat maakt jou blij dit weekend?

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.