Happy little things

Reacties 10

Ik kan er niets aan doen, ik heb een zwak voor schoolspullen en dan in het bijzonder de schoolspullen van de HEMA. Elk jaar sta ik er weer bij, mijn best te doen om een reden te zoeken om een map of kaftpapier te kopen. Die reden heb ik jammergenoeg nooit dus koop ik braaf niets. Tot vandaag! Ze waren de schoolspullen aan het uitpakken en mijn oog viel op een klein setje van een blikje met potloden en dergelijke. Toen ik het blije bolletje wol op het deksel zag staan wist ik het: ik heb hier een nut voor!

Het is een perfect breiblikje. Bij elk van mijn lopende breiprojecten heb ik graag een potlood, een klein schaartje, een stopnaald en wat stekenmarkeerders. Zo grijp ik nooit mis en raak ik niet gefrustreerd als ik eens iets nodig heb tijdens dat ene uurtje per week dat het me lukt om ongestoord te breien. Ik bleek ook nog eens precies de goede kleuren stekenmarkeerdertjes in huis te hebben.

Leesvoer breiblikje

Het mooiste van alles? Dit setje kostte me 1,50. Dat is weinig geld voor iets dat me vrolijk maakt elke keer als ik een stekenmarkeerder nodig heb.

 

Mocht je nou echt schoolspullen nodig hebben, deze hele lijn is leuk. Ik heb een heleboel terug gelegd omdat ik het echt niet nodig heb…

 

 

10 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.