Happy little things

Reacties 10

Ik kan er niets aan doen, ik heb een zwak voor schoolspullen en dan in het bijzonder de schoolspullen van de HEMA. Elk jaar sta ik er weer bij, mijn best te doen om een reden te zoeken om een map of kaftpapier te kopen. Die reden heb ik jammergenoeg nooit dus koop ik braaf niets. Tot vandaag! Ze waren de schoolspullen aan het uitpakken en mijn oog viel op een klein setje van een blikje met potloden en dergelijke. Toen ik het blije bolletje wol op het deksel zag staan wist ik het: ik heb hier een nut voor!

Het is een perfect breiblikje. Bij elk van mijn lopende breiprojecten heb ik graag een potlood, een klein schaartje, een stopnaald en wat stekenmarkeerders. Zo grijp ik nooit mis en raak ik niet gefrustreerd als ik eens iets nodig heb tijdens dat ene uurtje per week dat het me lukt om ongestoord te breien. Ik bleek ook nog eens precies de goede kleuren stekenmarkeerdertjes in huis te hebben.

Leesvoer breiblikje

Het mooiste van alles? Dit setje kostte me 1,50. Dat is weinig geld voor iets dat me vrolijk maakt elke keer als ik een stekenmarkeerder nodig heb.

 

Mocht je nou echt schoolspullen nodig hebben, deze hele lijn is leuk. Ik heb een heleboel terug gelegd omdat ik het echt niet nodig heb…

 

 

10 reacties

 1. Marjolein

  Leuk! En handig.
  Ik heb een zwak voor van die oude (koek)blikjes met pittoreske plaatjes uit bijvoorbeeld de kringloopwinkel. De meeste ook geupgradet(?) naar “fournituren”-blikje. En er is altijd wel een reden of een nieuw projectje te verzinnen om er nog eentje mee te nemen ;).

 2. Zo heb ik een zwak voor notitieboekjes, die blijf ik kopen. gebruik ze gelukkig ook wel echt maar toch, wat moet een mens nou met 16 notitieboekjes~!

 3. Barbara

  Ik heb geluk, mijn zoon gaat naar de brugklas en die zal ongetwijfeld kaftpapier etc moeten hebben. Goed, ik mag het dan vast niet uitzoeken en hoef het ook niet te gebruiken maar dat good old kaften, ik vond het leuk en ik mag bijna weer 😀

 4. Barbera Veul

  Jammer genoeg zijn mijn kinderen alweer te groot voor zulke schoolspullen. Misschien moet ik ook maar eens kijken of die leuke spulletjes geen ander nut kunnen hebben voor mij.

 5. oooh zo herkenbaar! Mijn dochter heeft nu een bureautje, wat me een reden geeft om af en toe wat bij de hema te kopen 😉 En heb je al die stempels en hoekenknippers en …… al gezien?

 6. Freeke

  Wat herkenbaar. Ik heb al jaren zo’n pennenblikje voor mijn haaknaalden en schaartje. Ideaal. Maar jouw blikje is wel leuker dan de mijne. Misschien moet ik ook even naar de HEMA….

 7. Ik ben gek op notitieboekjes, schriftjes en poezieplaatjes…
  De H.ema vind ik erg leuk, ook mooie stempels en en en en …….

 8. Nelleke

  Grappig, ik kick al vanaf groep 6 op de schoolspullen van de Hema (herinner me zelfs nog dat er toen mexicaanse printjes waren en kon niet wachten tot ik een echte schoolagenda etc. nodig had 😉 Nu hou ik het bij etiketjes, tape, soms een schriftje en ik gebruik nog steeds fleurige agenda’s die van augustus tot juli gaan!
  Gelukkig is mijn oudste dochter al bijna 9 en kunnen we straks samen spulletjes shoppen…

 9. lieveheersbeestje

  Ja, haakbladen, zakdoeken en pyama’s….en natuurlijk de bolletjes garen die hals over kop mijn huis in bezit nemen…

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.