Vrolijk glitterfeest en gelukkig nieuw haar

Reactie 1

Ik ben een sucker voor vintage haaraccessoires. Helaas zijn die moeilijk te vinden en rete duur. Dan is het natuurlijk heel erg leuk om er achter te komen dat er in de drogist superleuke retro glam spulletjes liggen.

Ik was uitgenodigd voor een haarworkshop van Zenner met een presentatie van de feestdagencollectie. Ik heb dat geprobeert te vloggen maar ik had de peuter weer bij me en eerlijk is eerlijk, mijn opnames waren gewoon ruk. Ook was het idee om moderne opsteekkapsels te maken niet helemaal aan mij besteed. Maarrrrr Het materiaal dat we er bij kregen zeker wel!In de Enchanting en Sparkle collecties zitten superleuke glamourous glitter schuifjes, klips en zijkammen, perfect voor fourties en fifties haar. Ik gebruik ze sinds ik ze heb gekregen heel erg vaak. Vooral de schuifkammen met de “blaadjes” gebruik ik heel veel. Mijn eigen krullen zijn een stuk minder mooi dan als ik een pincurl set heb gedaan maar een schuifkam aan 1 kant maakt het weer helemaal af.

De lol is ook dat je kapsel al snel heel wat lijkt met een mooie haaraccessoire. Slordig opgestoken haar lijkt helemaal de bedoeling met wat bling er in. En het kan dat simpele zwarte jurkje waar je je toch het prettigst in voelt weer helemaal opleuken.

We doen in Nederland vaak een beetje krampachtig over echt mooi aankleden, het “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” syndroom. Doodzonde vind ik dat want je extra mooi aankleden is zo leuk en wanneer kan dat nou beter dan tijdens de feestdagen?

Ik heb niets tegen haarbloemen, geloof me ik heb een mand vol, maar het lijkt wel alsof het onderdeel is van een uniform. Mooie jurk aan? Bloem in’t haar, en dan eigenlijk altijd een roos. Daarom vind ik het zo leuk dat deze gave sierraadjes voor je kapsel gewoon bij de drogist liggen, zo is het makkelijk om zonder dat het pijn aan je portemonnee doet een feestelijk kapsel te maken.

Draag jij wel eens haaraccessoires?

 

 

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.