Goede voornemens

Reacties 7

Ik doe niet aan goede voornemens. Zo’n set afspraken met jezelf over dingen die je moeilijk vindt, anders had je ze al gedaan, waardoor je gegarandeerd binnen een paar weken vreselijk teleurgesteld in jezelf bent. Lekker dan. Wel vind ik het tijd dat ik wat meer ga kijken naar de leuke dingen die gebeuren. Daarmee bedoel ik niet de grote dingen, feestjes , geboortes, maar die kleine dingen die je anders binnen een paar dagen weer vergeet. Die ene keer dat je zo moest lachen om dat flauwe grapje en je samen met je vent de slappe lach kreeg. Die ene keer dat je mini net liep en zijn slab pakte en in zijn eetstoel probeerde te klimmen.

Daar is een heel mooi systeem voor. Nee dit heb ik niet zelf bedacht, op pinterest hebben duizende amerikaanse huisvrouwen de meeste leuke creatieve dingen al bedacht. In het kader van goed gejat presenteer ik: de happyjar!. In mijn schoolbordenverfproject heb ik ook deze megaweckpot meegenomen en daar gaan nu alle mooie kleine momenten in.

Ik ben stiekem vorige maand al begonnen, ik zei toch dat ik niet aan goede voornemens doe, en het is hier in huis goed aangeslagen. Er zitten nu dingen in als: “sleeën van de grote heuvel in Denemarken.” Veel kleine dingen van de Dreumel: “Hij klom in de afwasteil.” Maar ook mooie dingen van mij persoonlijk: “Op de Laphroaig stand werken.”

Ik kijk er echt naar uit om eind dit jaar de pot om te keren en alle kleine leuke momenten opnieuw te beleven. Of misschien gewoon op een moment dat ik grafsjacherijnig ben. Helpt vast.

Wat zou jij vandaag op het briefje schrijven?

7 reacties

  1. catharinavdrassel

    Blij met mij skype zodat ik lekker met al mijn vriendjes over de hele wereld kan kleppen by de koffie

  2. Vandaag een winterbolleke gemaakt en de winterswap eindelijk kunnen afmaken en versturen.

  3. Claartje

    kleine uk oefent beesten geluiden zoals miauw en woewoewoef

  4. Caroline

    De weerkaatsing van het vuurwerk in de ogen van m’n zoon, die vol verwondering dit jaar voor het eerst om 12 uur buiten het vuurwerk bekeek en daarbij zowat ìn me kroop van de (blije) spanning….

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.