Superhelden, een huisvarken en romantiek met een bastuba

Reacties 7

Het is alweer een maand geleden maar GisHWheS brengt nog dagelijks een lach op mijn gezicht. Ik kan bijna niet wachten tot het weer zover is. Tot die tijd moet ik het met de herinneringen doen en ik wil graag nog een paar bizarre opdrachten met jullie delen.

Item178: IMAGE. “Your room looks like a Pigsty.” Make this common parental figurative phrase a literal reality. – 82 POINTS

francis Bacon GishWHeS

Dit was een van de moeilijkste items, waar haal je in godesnaam een varken vandaan? Hoe krijg je die in een slaapkamer. Tot ik fotografe Kim Pattiruhu  en haar huisvarken Francis Bacon vond. Francis heeft zijn eigen facebookpagina en geloof me, die moet je volgen. Babypoesjes zijn leuk hoor maar een superschattig varken dat regelmatig ligt te snoozen met zijn kattenbuddy, te lief! Kim heeft ons enorm geholpen door Francis op de gevoelige plaat vast te leggen!

Superhelden

item 48: IMAGE. Take your mom, dad or other family member that you don’t give enough attention to (based on what they’ve done for you over the years, or perhaps, what you’ve done to them) to lunch or dinner. Both of you must be cosplaying established or newly invented comic book heroes. If you’ve created new heroes, caption the image with their names.61 POINTS DSC_1013 met namen

Het was zo leuk om met mijn moeder te gaan lunchen in deze bizarre outfits. Ik ga hem inlijsten, een gewone foto met je moeder is leuk hoor maar ik ben GisHWheS enorm dankbaar dat ik nu dit gave portret van ons heb!

Romantiek!

Item 88: IMAGE. Love is in the air. Let’s see you and your lover elegantly dressed and enjoying a romantic moment under a weeping willow in a rowboat. One of you must be serenading the other with a cheese-puff-adorned musical instrument.46 POINTS

fGK09AV

 

Ik had nooit gedacht dat ik nog eens in mijn galajurk in een mini opblaasbootje zou doen alsof ik weet hoe je een bastuba moet bespelen. Dit terwijl er cheetos aanhangen en meneer LeesVoer in zijn trouwpak naar me lacht.

Een vriendin wist wel een roeiboot voor me, toen ik haar vertelde waarom ik hem nodig had kreeg ik haar bastuba aangeboden. Ik moet zeggen dat deze foto een stuk minder hilarisch zou zijn met mijn ukelele. Dat we er door het gewicht bijna uitvielen en er eigenlijk geen plaats voor was maakt de foto des te leuker.

Welke vind jij het leukste?

7 reacties

 1. irene

  Je bent serieus in de war, whoehahahaa..maar ik vind je wel lief.
  Bootje is hilarisch en ik vind je moeder wel stoer hoor!

 2. Oh lordielordielord! Volgend jaar moet ik ook meedoen! Wát een geweldige opdrachten! Ik vind die van jou met je moeder echt superfabuleus! Ik zie mij en mijn moeder al zitten in een sjieke theeschenkerij… Heerlijk!
  Anita onlangs geplaatst…Weblog 092

 3. Die foto van jou met je moeder vind ik echt helemaal geweldig!
  Maar ook die foto waarin jullie samen met een tuba in het huwelijksbootje zitten ziet er hilarisch uit. Als ik er naar kijk vraag ik me af of jullie er droog uit gekomen zijn.
  Dat schattige varkentje lijkt me zo lief trouwens. Ze zijn echt heel intelligent.

  Wat ontzettend leuk dat je hier aan mee hebt gedaan! Zoveel dingen gewoon doen die anderen niet voor mogelijk houden is toch fantastisch. Daar krijg ik ook een lach van op mijn gezicht 🙂 Zo leuk!
  Godelieve onlangs geplaatst…Hallo september

 4. Lana

  Bizar genoeg zijn we er inderdaad droog uitgekomen. Meneer LeesVoer is zelfs nog een rondje gaan roeien met de kleine mannen!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.