GingerLove Giveaway! (gesloten)

Reacties 75

Ik vind het maar koud! Dat resulteert bij mij in het drinken van liters thee, ik hou niet zo van koude drankjes als het koud is en ik drink eigenlijk zelden koffie. Zeker sinds mijn vintage potje stuk is… Maar zelfs thee gaat vervelen. Gelukkig vond ik op het lifestylelab de mensen van GingerLove! Een warme fruitdrank gemaakt van biologische vruchten en kruiden. Ik vind het altijd leuk om iets echt nieuws te proberen en als het dan ook nog fair trade, biologisch, suikervrij en niet te vergeten erg lekker is ben ik enthousiast. En aangezien ik dit soort leuke dingen graag met jullie deel heb ik geregeld dat ik twee pakketjes weg mag geven!

Ik vind het altijd leuk om de mensen achter bedrijven te ontmoeten. Alain, de oprichter van van Lombardia Hot drinks, is opgegroeid in de eerste bio winkel van Belgiƫ en we hebben dan ook heerlijk kunnen praten over een jeugd gevuld met gierst en linzen, wij aten al quinoa toen het nog niet cool was!
804584_10153777458978969_794811608_n

De hete sapjes komen in vier verschillende smaken en ik zie ze echt als traktatie, heerlijk om in de kast te hebben staan en mezelf mee te verwennen. Zonder schuldgevoel want niet alleen bio maar ook zonder suiker en al het fruit is op lage temperatuur gedroogd om zoveel mogelijk voedingsstoffen te behouden. Echt een leuke afwisseling voor koffie of thee en zelfs voor die salted caramel hot chocolate die iets te vaak naar me lonkt. De GingerLove smaak is ideaal om de dag mee te beginnen, echt een kick. mijn kinderen vinden de Coconut vibrations heerlijk!

De drankjes zijn trouwens ook allemaal geschikt voor veganisten. Je kunt ze krijgen bij ekoplaza en bol.com

Ik mag twee pakketjes met alle smaken en een beker weggeven! Vul snel de rafflecopter in

a Rafflecopter giveaway

Dit artikel bevat een affiliate link, lees daar meer over in mijn disclaimer

Vul de rafflecopter in en doe mee!

75 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.