Wat heb ik allemaal gemaakt in 2015, deel 2

Reacties 2

Gisteren liet ik jullie al de helft zien van mijn geknutsel in 2015. Vandaag de tweede helft. Hier zitten echt een paar van mijn favorieten bij! Zeker omdat er twee jurken bij zitten van ongewone materialen! kijk zelf maar.

Haute couture

LeesVoer mccalls 6696 art nouveau jurk 3

Deze jurk ben ik zo ontiegelijk trots op. De stofkocht ik in Londen en ik maakte met de hand gestoffeerde knoopjes, een riem en ook de afwerking deed ik grotendeels handmatig. Ik kan niet wachten tot het weer mooi weer is want ik draag hem het liefst dagelijks.

Pretty polkadots

LeesVoer Refashion stippen 4

Deze toffe rok was een mooie jurk die gewoon niet goed zat. Ik heb er in knippen jaren uitgesteld omdat ik het zonde vond maar nu kan ik hem eindelijk dragen, weer een geslaagde refashion dus!. Nu die witte bloes die er bij hoort nog even maken.

Bloemenjurk

In augustus maakte ik de meest extravagante jurk ooit. Een jurk van verse bloemen.

Bloemenjurk Gishwhes

Ukelele ongemakken

Een vreemde eend in deze lijst maar misschien wel het meest gedragen item. zodra ik geen lange mouwen aan heb en wil spelen gaat mijn armbeschermer om.

ukelele ongemakken featured

Ginger Zebra

ginger zebra 4

Nog een veelgedragen item, nou ja twee eigenlijk. Deze rok en bloes combo is gemaakt van stof van 1 euro per meter. Ik droeg de rok zelfs naar een filmpremière!

Dramabloesje

Hij staat leuk maar er zit heel erg veel frustratie in dit bloesje. Hij is mooi en ik draag hem maar de pasvorm is nog steeds niet goed. In 2016 zal ik toch echt een perfect bloesje weten te fabriceren.

dramabloesje

Moeilijke muts

Oh dit project heb ik zo vaak gefrustreerd in de hoek gegooid. 

gebreide muts

 

Papieren jurk

Ik maakte deze al in de zomer maar liet hem pas in december zien. Een jurk gemaakt van papier!

papieren jurk 3

Een kerstrok uit een tafelkleed

En als klapper op de vuurpijl maakte ik vorige week ook nog een kerstrok uit een tafelkleed.

refashion tafelkleed voor en na

Wow, een jaar aan kleding maken. Zo bij elkaar is het toch nog best wat al heb ik het hele jaar het gevoel gehad dat ik amper wat gemaakt heb. Ik hoop dat ik eind 2016 nog meer heb om te laten zien want ik hou echt enorm van dingen zelf maken. Ik hoop in 2016 me made may wel te kunnen voltooien en mijn stoffenstash een beetje weg te werken. De wol is trouwens ook nog niet op…

Welke vind jij het leukste?

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.