Gele jurk en fijne kousen

Reacties 15

Mijn enorme voorliefde voor geel hoef ik waarschijnlijk niet meer toe te lichten. Jullie hebben vast al eens mijn gele keuken gezien of mijn gele spullen wishlist, ik heb de gele stofzuiger! Een tijdje geleden kocht ik een gele jurk en toen de forsythia in bloei stond en er een veld narcissen voor mijn deur lag besloot ik dat het tijd was om weer toe te geven aan mijn geel verslaving.

LeesVoer-lente-geel-lindybop-gele jurk (9 van 41)

Het is zo zonde dat deze bloemenpracht zo snel weer voorbij is. Gelukkig heb ik de jurk nog. Het is een audrey van Lindy Bop en ik kocht hem voor een schijntje in de sale. Hij past me redelijk goed maar als ik heel eerlijk ben had ik hem graag een centimeter of 10 langer gehad. Ik draag hem in een maat 20, de taille is wat ruim maar voor de boezem heb ik de 20 wel echt nodig. Mijn maten zijn 118-96-122

LeesVoer-lente-geel-lindybop-gele jurk (11 van 41)

Natuurlijk kan ik nooit lang normaal doen tijdens een shoot… Een lieve vriendin maakte de foto’s en moest dus ook naar dit soort dingen kijken:

LeesVoer-lente-geel-lindybop-gele jurk (12 van 41)

Op deze foto kan je goed zien waarom ik hem wat kort vind, ik voel me een beetje een cupcake. De rok is helaas geen volle cirkel, maar wel vol genoeg om mijn banned petticoat onder te dragenLeesVoer-lente-geel-lindybop-gele jurk (33 van 41)

LeesVoer-lente-geel-lindybop-gele jurk (22 van 41)Dit is trouwens een uitgelezen mogelijkheid om jullie te vertellen waar ik de fijnst passende jarretelkousen ever heb gevonden. Ik hoef dames met een maatje meer niet uit te leggen dat panty’s kopen een crime is en met kousen is dat nog een tikkie erger. The big tights company was zo aardig om mij kousen op te sturen om te proberen. EINDELIJK heb ik kousen die lang en breed genoeg zijn om echt hoog te dragen. Zo hoog dat ik niet eens last heb van chub rub. Ook vind ik ze bijzonder mooi, ze hebben niet die rare glans of dat overdreven matte wat je vaak hebt met huidskleurige kousen. Ze verkopen ook hold up’s, panty’s en ondergoed en ik ga zeker meer van hen proberen. Op Fuller figure fuller bust kan je meer reviews van hun producten vinden. Zij staat ook regelmatig model voor ze. Ik draag een nylon dreams jarretelgordel met 12 straps zodat de kousen perfect op hun plek blijven. Ook ziet het er gewoon supergaaf uit.

LeesVoer-lente-geel-lindybop-gele jurk (8 van 41)

Ik woon vlak bij een spoorbaan dus de trein mocht ook meedoen aan onze gele themashoot

LeesVoer-lente-geel-lindybop-gele jurk (29 van 41)

IK ben verliefd op de kleur van de jurk maar merk toch dat ik hem door de lengte niet heel vaak draag. Misschien dat ik er een strook in de kleur van mijn riempje aan kan zetten.

LeesVoer-lente-geel-lindybop-gele jurk (20 van 41)

LeesVoer-lente-geel-lindybop-gele jurk (38 van 41)

Heb jij gele kleding?

15 reacties

 1. Geel ontweek ik dus altijd, maar ik heb het echt ontdekt en vind het nu zo’n leuke kleur (mits de juiste, ik skip de pastels even). Deze jurk staat je goed, erg leuk! xx Josine
  Josine onlangs geplaatst…degradé

 2. Lana

  Een petticoat vind ik ondergoed dus voor mij is dat heen optie

 3. Eva

  Ik ben gek op geel (mijn keuken wordt ook geel, de verf ligt er al een halfjaar), maar ik zie er altijd zo ziek uit als ik het aan doe. Heel lichtgeel kan ik blijkbaar nog wel hebben, maar niet van harte zeg maar. Jammer, want ik vind het echt een kleur die bij mijn karakter past 😀
  Eva onlangs geplaatst…The Impossible Project I-1

 4. Barbera

  Onze keuken is ook geel (en dat al 20 jaar!) en ik heb ook aardig wat gele kleding, waaronder een geel jasje in ‘Dior’-stijl. Dus ja, ook gek op geel!

 5. monique

  heerlijk voorjaar met geel!
  de jurk staat je super en de lengte kun je echt wel hebben

 6. hahaha ik kan je verslaving aan de kleur geel begrijpen 🙂 Moet zeggen dat niet iedereen die kleur kan dragen 🙂
  Ik heb een heel mooi zacht geel topje die heel veel gedragen heb en die nu bijna op is 🙁
  Dat betekent voor mij dat ik opzoek moet gaan naar iets anders leuks geel.
  Ik begrijp de lengte, als het al boven mijn knieën kom heb ik zoiets van Naahhh nee tis m net niet.
  Jurk mag inderdaad wat langer.
  En wat heb jij een smalle taille. De mijne is 104cm Ik heb een grote buik in verhouding tot de rest van mijn lijf :'( Maar goed. komt wel goed . Voor de rest t geel staat je fantastisch <3

 7. sanne

  Geel is niet zo mijn ding…ik hou er van in de natuur (alle gele bloemen vind ik prachtig, zelfs paardenbloemen), maar niet in mijn kleding. Het lijkt dan of ik op stervens na dood ben…misschien heb ik de juiste tint gewoon nog niet gevonden.

  Prachtige jurk, ik snap het lengtedilemma, ik ben ook picky als het om jurklengte gaat…

 8. Hilde

  Gave foto’s, klinken goed die kousen en mooie jurk. Een strook eraan lijkt me een goede oplossing zodat je hem vaker draagt.
  Ik heb al wel gele kleding maar ik wil meer, ik hou van geel!

 9. Toffe foto’s! Ik ben gek op de kleur geel, maar op een of andere manier draag ik het nooit. Ik ga mijn ogen maar eens wat beter openhouden als ik weer ga shoppen.

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.