Gekkenwerk

Reacties 10

Als ik iets in mijn hoofd heb dan krijg ik het er niet makkelijk uit, dat blijkt maar weer. Zaterdag heb ik een bruiloft en ik heb gisteren bedacht dat ik mijn outfit daarvoor maar zelf moest maken.

Daar heb ik natuurlijk zeeën van tijd voor met een terrorpeuter, een tandenbaby, dit blog en dat huishouden waar ik schandalig mee achter loop. Maar ja, toen postte ik het stofje op facebook en kreeg ik een like van de bruid. Hup, al mijn verstandigheid uit het raam en aan de slag. Want hee, als de bruid het wil. wie ben ik dan om te zeggen dat ik er geen tijd voor heb.

Het stofje ligt hier al een paar jaar te liggen, gevonden door de kringloopkoningin. Het is een dun zijdeachtig materiaal maar overduidelijk een moderne kunstvezel, modern in de jaren 50 dan he; echte vintage glam. Het schreeeeuwt al eeuwen naar me om een 50’s hostess dress te worden.

LeesVoerIk heb de cirekelrok geknipt en een ontwerp voor de top gedrapeerd op Joan. Ook ben ik al halverwege de bijpassende petticoat. Ik zit nu achter mijn locker de eindeloze meters te rolzomen.LeesVoer

Ga ik het halen, of ben ik gewoon gek in mijn hoofd? Ik hou jullie op de hoogte.

10 reacties

  1. Pingback: Progress | LeesVoer Progress | Een zoektocht naar domestic bliss omgetoverd tot smakelijk leesvoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.