Geeky update #2 (Met giveaway!)

Reacties 14

Tijd voor een nieuwe geeky update! Ik vergeet soms dat niet iedereen zo’n enorme geek is. Ergens ook wel handig want mijn nieuwe laptopsticker krijgt weinig rare opmerkingen, waarschijnlijk zien de meeste mensen gewoon een grappig figuurtje dat schrijven moeilijk vind. Het moeilijke moment komt als mensen me vragen waar de sticker van is… Ja dat is fan art van de serie Supernatural, ja kijk, die man in de badjas is eigenlijk god en hij schrijft fan fiction over een van zijn engelen en een van de hoofdpersonen van de show… Weet je, laat maar hahahaha

Het is getekend door de vreselijk getalenteerde Scout en ze verkoopt haar tekeningen via redbubble.

Geeky white noise generator

Als je een klein beetje op mij lijkt kan je niet zo goed tegen stilte tijdens het werken. Het probleem is dat muziek me vaak alweer teveel afleidt. Gelukkig heb ik nu eindelijk een white noise generator gevonden die geen brontsige walvissen nabootst, geen regen in een oerwoud en geen brekende golven. Deze spaceship noise generator is precies wat mijn geeky hart nodig heeft tijdens het schrijven.

Jong geleerd

featured vragen om aan je kleuter te stellen
Ik zag deze trui en ik kon het niet laten. Mijn zoon heeft nog geen idee van het bestaan van Star Wars maar robots vindt hij tof dus deze trui was instant favoriet, jullie zagen hem natuurlijk al bij het artikel over het naschoolse gesprek maar over R2D2 truien raak ik niet snel uitgepraat. Ik heb trouwens ook een “come to the dark side shirt” gekocht maar die is voor mijn jongste. Die gaan we waarschijnlijk verliezen aan de dark side… Kijk zelf maar.

Geeky diy van de maand: Een avengers lamp

Ik moet me echt vreselijk inhouden om niet direct naar de action te rennen voor een paar goedkope action figures. Ik zou niet weten waar ik de lamp neer moet zetten, maar wat een geniaal idee. Ik hoop dat de minimannen superhelden fans worden, dan kan ik zulke gave dingen maken voor hun kamer. Peppa pig en brandweerman Sam zijn iets minder inspirerend moet ik zeggen…

Games are for boys? NO!

Volgende keer dat iemand verkondigd dat jongens nu eenmaal meer van gamen houden dan meisjes moet je ze dit korte, hilarische en zeer informatieve filmpje laten zien.

 

The Flash Giveaway!

TheFlash-banner-e3f3ce0488a580ecbd6b50b8791dff88

Het eerste seizoen van de dc serie “the Flash”is uit op DVD en ik kreeg een exemplaar om te reviewen. Maar ik heb het hele seizoen al gezien! Ik geef dus graag een van mijn geeky lezers de dvd kado. Deze serie is een wat lichtere vrolijkere superheldenserie en enorm goed ontvangen. Ook als je helemaal geen comic nerd bent is het een heerlijke serie om te binge watchen.  Vul de Rafflecopter in om mee te doen

a Rafflecopter giveaway

Wat voor een superheld zou jij willen zijn? Heb jij nog een leuke geeky update?

14 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.