Fotoshoot met mijn mannen

Reacties 14

Een paar weken geleden stond ik in het Telegraaf Utrecht katern om te praten over mijn blog. De fotograaf zag mijn mannen en het leek hem leuk om ze ook op de foto te zetten. Vandaag kreeg ik de foto’s die de krant niet gehaald hebben. Man wat heb ik een prachtige kinderen. En die jongste kan zo goed boos kijken!20151015huisvrouwRB01 20151015huisvrouwRB02 20151015huisvrouwRB03Het kan natuurlijk aan mijn blik als moeder liggen maar ik heb het idee dat die oudste wel eens heel erg leuk modellenwerk zou kunnen gaan doen.  Toch maar eens vragen aan hem of hij dat een leuk idee vindt om vaker een fotoshoot te doen.Mijn jongste is vooral heel goed in duidelijke expressie.

De prachtige jurk is trouwens van Collectif, ik liet hem eerder al zien. Dat heb ik altijd: nieuwe jurk dus die trek ik overal voor aan!

Ik ben heel blij met de foto’s; ze zijn heerlijk tijdloos en laten precies zien hoeveel lol ik met mijn jongens heb.

Al had ik misschien even het raam moeten zemen en de vingers van de afzuigkap moeten poetsen

 

fotoshoot huisvrouw

Even voor de duidelijkheid, we vroegen de peuter hier om te lachen, meneer heeft een eigen wil hahaha.fotoshoot huisvrouw keuken 20151015huisvrouwRB05

Ik weet dat het door de lens komt maar kijk naar mijn hand, hij lijkt echt enorm! Nu heb ik ook redelijk grote handen maar dan nog. Ook hier is de gezichtsuitdrukking van mijn jongste weer episch trouwens. En mijn oudste oefent zijn “blue steel” alvast.20151015huisvrouwRB06

 Welke foto vind jij het leukste?

14 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.