Fifties christmas look

Reacties 14

Ik ben dol op feestjes met een dresscode, zeker als die dresscode perfect bij mijn stijl past. De dresscode voor het fantastische feestje van afgelopen zaterdag was: “Classical American Winter Wonderland – USA 1950s ” Dat hoef je mij geen twee keer te zeggen! Meneer Leesvoer heeft zijn best gedaan met het licht van de lantaarnpaal. Het licht direct van boven accentueerd nogal dat ik door het afvallen wat losse huid op mijn bovenarmen heb. Ik was het aan het wegshoppen tot ik dacht: “nee, dat is ook deel van mij. Ik ga me er niet voor schamen!”

Handschoenen

christmas look

Een dame in de jaren 50 ging nooit de deur uit zonder geschikte handschoenen. Ik vond deze zacht grijze handschoentjes via marktplaats. De verkoopster had een koffer vol gloednieuwe handschoenen uit de jaren 50, de kaartjes er nog aan. Ik heb erg grote handen dus ik paste er maar weinig, ik ging alsnog glunderend met drie paar naar huis.

Pincurls

kerst look 2

Het typische jaren 50 kapsel is gemaakt met behulp van pin curls. Ik zal binnenkort een how-to video uploaden! Onder de marineblauwe jurk zit een dieprode petticoat, die geeft een leuk accent bij het gaan zitten.

Meneer LeesVoer

meneer LeesVoer

In zijn winteruniform. Hij woont in de winter in grof gebreide vesten, vind ik helemaaaaal niet erg!

Fifties christmas look

kerst look 3

Jurk : Stop staring
Petticoat: Sam’s
Schoenen: cinderella
Accessoires: vintage nepparels en fifties handschoenen
Haarbling: notorious clothing
Lipstick: MAC Viva Glam 1, lipliner MAC Brick

Het feestje was enorm geslaagd en echt iedereen was in thema! Heerlijk. at party

Wat trek jij aan met kerst?

14 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.