ff lekker matten

Reacties 3

Wrhaaaaaaaagh!!!! Heb je ook wel eens van die momenten dat je gewoon ergens tegenaan moet raggen? Als je nageslacht al de hele dag aan het gillen is. Of als je een plaat met gegrilde kippenpotenn direct vanuit de oven op de grond laat sodeflikmieteren, true story. Ik geloof dat ik er achter ben wat onze voorzusters dan vroeger deden. Die hadden geen psycholoog, nee. Die hadden iets veel simpelers:

Een matteklopper. Omdat deze zondag ideaal geschikt leek om eens achter de bank te stofzuigen maakte ik er een grote schoonmaak middag van. De hele benedenverdieping deepcleanen. Daarbij hoort ook het speelhoekje van voornoemde nageslacht. Ik haal daar natuurlijk regelmatig een stofzuiger doorheen, maar zo’n kleedje blijft stoffig.

In mijn opruimwoede heb ik het kleedje over de waslijn gehangen en bij gebrek aan matteklopper een goede stok gepakt. Man wat is dat heerlijk, raggen met een doel. Terwijl de stofwolken in het rond vlogen viel er een last van me af. Zelden zo lekker schoongemaakt!

Jammergenoeg werd de babyman wakker van de bijbehorende oerkreten die ik uitstootte. Maar toch, lekker.

3 reacties

  1. Pingback: Succes! | LeesVoer Succes! | Een zoektocht naar domestic bliss omgetoverd tot smakelijk leesvoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.