Fashionweek: Zyanya Keizer

Reacties 6

Mijn schoonmoeder had toevallig een paar weken geleden laten vallen dat ze nog wel eens een echte modeshow zou willen zien. Toen de uitnodiging voor de show van Zyanya Keizer op de elektronische mat viel besloot ik direct om haar mee te nemen!
Leesvoer fashionweek drankjesMijn schoonmoeder vroeg nog wat ze aan moest. Ik zei dat ze met zwart-wit waarschijnlijk wel goed zat en inderdaad, het leek wel een uniform! Ik stak redelijk af met mijn gele bloemenlook.

LeesVoer Fashionweek zwart-wit

Maar dat wil niet zeggen dat men er saai bij liep. Ik vooral heel veel hele gave schoenen gezien. Deze vond ik erg indrukwekkendLeesVoer fashionweek toffe schoenen

IK heb een klein stukje van de show opgenomen om de sfeer te laten zien:

Dit waren mijn favoriete looks:
LeesVoer Fashionweek Zyanya Keizer
Ik vond het erg gaaf om eens mee te maken en ga zeker zorgen dat ik volgendjaar naar meer shows kan.

Ben jij wel eens naar een modeshow geweest?

6 reacties

  1. Pingback: Happy things #4 - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.