Sjiek de friemel: Ewa Michalak S Zielony Pieprzyk

Reacties 10

Ik moet nog steeds wennen aan het feit dat er tegenwoordig zo’n ruim aanbod is in D+ bh’s. Vroeger was je al lang blij dat je iets passends kon vinden. Nu, als je weet waar je moet zoeken, zijn er echt juweeltjes te scoren. Ewa Michalak tracteerde mij op de S Zielony Pieprzyk. Mijn favoriete model van Ewa in een prachtige kleurstelling.

s-zielony-pieprzyk-blogger-leesvoer-review-1-of-5

Zoals ik in mijn eerdere reviews van het S model al schreef is de cup voor mij nèt aan. Een cup groter is echt te groot. Mijn hele borst zit er wel in maar ik zou de beugel graag een centimetertje naar achter hebben. Dit is muggenzifterij want hij sluit verder mooi aan, geeft geen uitpuilende borsten en geeft me echt een bombshell gevoel. Dat bij mijn oksels is geen borst, dat zijn de charmante “okselvetjes”…s-zielony-pieprzyk-blogger-leesvoer-review-1-of-1

Met de S Zielony Pieprzyk heb ik echt dat ultieme boudoir gevoel, het zou alleen zo fijn zijn als ze over zouden stappen op Engelse namen voor de modellen. Ik weet niet eens hoe ik dit uit moet spreken, google translate verteld mij dat het “green Mole” betekent… tja hahahaha. De zwart-teal kleurstelling heeft iets vreselijks romantisch hij ziet er door de kanten overlay en de glans heel luxe uit en is enorm sexy. Ik draag zoals gewoonlijk voor mij bij Ewa een 38G-UK/85G-Ewa maat/85i-EU maat. Poolse merken vallen over het algemeen een omvangsmaat krapper, ik draag in andere merken meestal 80. Ook heb ik 1 cup kleiner nodig dan ik in de meeste maten heb. kijk vooral ook op bratabase voor revieuws over de pasvorm.

s-zielony-pieprzyk-blogger-leesvoer-review-4-of-5

Het broekje vind ik prachtig maar is voor mij aan de voorkant wat te laag. Heel mooi maar door mijn huidoverschot van twee minimonsters glijd hij af en toe naar beneden. De achterkant is doorzichtig en valt heel mooi om de billen.

s-zielony-pieprzyk-blogger-leesvoer-review-5-of-5

Zelfs mijn gebrek aan achterwerk wordt mooi uitgelijnd. Ik heb besloten de doorzichtige slip niet recht van achter in beeld te brengen. Dat staat echt mooi maar laat weinig tot de verbeelding over. Mijn excuses voor de vieze voeten trouwens hahahaha.

s-zielony-pieprzyk-blogger-leesvoer-review-2-of-5

S Zielony Pieprzykis met recht een bh die gezien mag worden. Als je het durft zou hij het bijvoorbeeld prachtig doen met een dames smoking. Nu ik het zeg, die gaat op de wensenlijst.

(Vergeet ik bijna Miss Hippo te bedanken voor het maken van de foto’s. Foei Lana!)

Hou jij van chique lingerie of toch liever vrolijk?

10 reacties

 1. Kim

  I love it! Zo mooi deze klassieke, vrouwelijke stijl. Kan daar zo blij van worden!
  En inderdaad: een smoking zou hierbij echt geweldig staan.
  Kim onlangs geplaatst…Fair Friday: Wearing vintage

 2. Sandy

  Allereerst wil ik zeggen dat ik je geweldig vindt dat je dit doet. Dat je gewoon in je ondergoed op de foto gaat en het post. Echt super!! Ik heb bijna hetzelfde figuur als jij en heb daarom de stoute schoenen aangetrokken en een bh besteld bij ewa. Na veel uitpluizen van o.a. jouw revieuws, dacht ik de juiste maat te hebben besteld. Een omvang groter en bij het model dat ik koos dezelfde cupmaat. Helaas is de cup echt veeeeel te groot. Waar ik nu tegenaan loop os het retourneren naar ewa, dat is best een dure grap. Als je bestelt moet je al extra betalen als je met Paypal wilt betalen en als je retourneert komen de kosten naar t buitenland ook voor jouw rekening. Hoe mooi de bh’s ook zijn, dit houdt mij wel tegen om weer wat bij ewa te bestellen. Herken je dit, of heb je tips? Of heb ik iets helemaal verkeerd gedaan?
  Blijf in elk geval doorgaan met revieuwen van die grote maten bh’s!! 🙂

 3. Lana

  Ja dat blijft lastig. Een kennis van mij is een winkel aan het openen in Rotterdam en gaat daar ook Ewa verkopen. Was het een BM model? Daar adviseer ik een cup kleiner te nemen

 4. Marian

  Prachtig!
  Ik zit regelmatig te kwijlen bij de site van Ewa maar bestellen uit Polen vind ik nog wel een dingetje.
  Maar er is hoop zo lees ik….een winkel in Rotterdam dat is voor mij goed te doen qua afstand.
  Heb je enig idee wanneer die open gaat?

 5. Lana

  10 December volgens mij. Op de zwaanshals

 6. Sandy

  Het was die mint groene die jij ook hebt. Ik wacht idd met nog een keer bestellen tot dit in Nederland beter gaat, dus wacht met smart op ze winkel van je vriendin. Alhoewel Utrecht een betere plek dan Rotterdam zou zijn 🙂

 7. Marian

  Thanks.
  Ga ik in de kerstvakantie es op pad!

 8. Wat stoer en dapper van je dat je zo op je blog durft verschijnen! Ik zou het niet durven hoor. Maar de foto’s zijn echt mooi! Mag ik als vrouw ook even zeggen dat je mooi bent? Je straalt! Blijf vooral jezelf. Heel leuk ook je test erbij, is weer eens wat anders. Tof!

  Lieve groetjes, MaMa TeiGetje Silvy

 9. Eva

  Mooi hoor! Maar hoe lang duurt het bezorgen bij die site eigenlijk? Ik heb al betaald via Paypal…

 10. Lana

  Het ligt er aan of het gemaakt moet worden of op voorraad is. Je kan ze altijd even mailen met de vraag. Mijn ervaring is dat ze heel goed communiceren.

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.