Sjiek de friemel: Ewa Michalak S Zielony Pieprzyk

Reacties 10

Ik moet nog steeds wennen aan het feit dat er tegenwoordig zo’n ruim aanbod is in D+ bh’s. Vroeger was je al lang blij dat je iets passends kon vinden. Nu, als je weet waar je moet zoeken, zijn er echt juweeltjes te scoren. Ewa Michalak tracteerde mij op de S Zielony Pieprzyk. Mijn favoriete model van Ewa in een prachtige kleurstelling.

s-zielony-pieprzyk-blogger-leesvoer-review-1-of-5

Zoals ik in mijn eerdere reviews van het S model al schreef is de cup voor mij nèt aan. Een cup groter is echt te groot. Mijn hele borst zit er wel in maar ik zou de beugel graag een centimetertje naar achter hebben. Dit is muggenzifterij want hij sluit verder mooi aan, geeft geen uitpuilende borsten en geeft me echt een bombshell gevoel. Dat bij mijn oksels is geen borst, dat zijn de charmante “okselvetjes”…s-zielony-pieprzyk-blogger-leesvoer-review-1-of-1

Met de S Zielony Pieprzyk heb ik echt dat ultieme boudoir gevoel, het zou alleen zo fijn zijn als ze over zouden stappen op Engelse namen voor de modellen. Ik weet niet eens hoe ik dit uit moet spreken, google translate verteld mij dat het “green Mole” betekent… tja hahahaha. De zwart-teal kleurstelling heeft iets vreselijks romantisch hij ziet er door de kanten overlay en de glans heel luxe uit en is enorm sexy. Ik draag zoals gewoonlijk voor mij bij Ewa een 38G-UK/85G-Ewa maat/85i-EU maat. Poolse merken vallen over het algemeen een omvangsmaat krapper, ik draag in andere merken meestal 80. Ook heb ik 1 cup kleiner nodig dan ik in de meeste maten heb. kijk vooral ook op bratabase voor revieuws over de pasvorm.

s-zielony-pieprzyk-blogger-leesvoer-review-4-of-5

Het broekje vind ik prachtig maar is voor mij aan de voorkant wat te laag. Heel mooi maar door mijn huidoverschot van twee minimonsters glijd hij af en toe naar beneden. De achterkant is doorzichtig en valt heel mooi om de billen.

s-zielony-pieprzyk-blogger-leesvoer-review-5-of-5

Zelfs mijn gebrek aan achterwerk wordt mooi uitgelijnd. Ik heb besloten de doorzichtige slip niet recht van achter in beeld te brengen. Dat staat echt mooi maar laat weinig tot de verbeelding over. Mijn excuses voor de vieze voeten trouwens hahahaha.

s-zielony-pieprzyk-blogger-leesvoer-review-2-of-5

S Zielony Pieprzykis met recht een bh die gezien mag worden. Als je het durft zou hij het bijvoorbeeld prachtig doen met een dames smoking. Nu ik het zeg, die gaat op de wensenlijst.

(Vergeet ik bijna Miss Hippo te bedanken voor het maken van de foto’s. Foei Lana!)

Hou jij van chique lingerie of toch liever vrolijk?

10 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.