Review Ewa Michalak S Mojito & BM Chaberek

Reacties 12

Ik ben helemaal om, in het verleden zweerde ik voor mijn bh’s bij Freya, maar nu ik een paar Ewa Michalak bh’s heb merk ik dat ik mijn andere eigenlijk niet meer draag. Het ook heel leuk om een merk te vinden dat echt voor alle maten iets te bieden heeft, ook als je geen enorm bos hout voor de deur hebt. Ewa stuurde me nog twee setjes en ik ga met de buik bloot om te laten zien hoe prachtig ze zitten.

Toen ik de vorige set fotografeerde had mijn vriendin de fotograaf tijd om het te schieten. Helaas kregen we de agenda’s niet gelijk dus moest ik het doen met een half uurtje van Meneer LeesVoer zijn tijd voor hij naar zijn werk moest.

ewa michalak s bm

Ik ben enorm gericht op body positivity en self acceptance maar ik moet heel eerlijk zeggen dat lingerie voor mij echt nog heel moeilijk is. Deze foto’s zijn puur mij, ik heb geen striae weggepoetst en geen vetjes weggeshopt. Dit is hoe ik er uit zie en nadat ik natuurlijk alle “minpunten” te streng bekeken heb concludeer ik maar 1 ding. I look amazing! Ja  meneer LeesVoer heeft een onhandige hoek gekozen waardoor mijn benen nog korter lijken dan ze zijn maar bla. I look fab, en dat ondergoed mag er ook wezen.

BM Chaberek

lingerie plus size leesvoer-7

De bh van de blauwe set (BM Chaberek) is hetzelfde model als de BM Flamenco die ik eerder reviewde. Ewa keek nog eens streng naar mijn foto’s en besloot dat ik een cup kleiner kon hebben in dat model. Ze had gelijk. Deze 85FF zit helemaal perfect. Ik zeg er nog maar een keer extra bij dat de Ewa’s hun eigen maatsysteem hebben en je meestal een omvang groter moet hebben. lingerie plus size leesvoer-8

De diepblauwe bh heeft een beige voering en is heel zacht en elastisch. Het is echt een comfortabele bh. Hij geeft een mooie ronde vorm.

lingerie plus size leesvoer-9

S Mojito

Deze bh is mijn nieuwe go-to. De kleur draag ik echt NOOIT in bovenkleding maar voor ondergoed vind ik het eigenlijk wel heel leuk en fris staan.

lingerie plus size leesvoer-2

De voorgevormde bh’s van Ewa vallen iets kleiner. In deze  turquoise set draag ik een 85G. De  S Mojito is een stevige voorgevormde bh. Deze bh tilt je boezem letterlijk naar een hoger niveau. De driedelige cup geeft een prachtige vorm. Ik heb deze bh gebruikt bij het maken van de donkerblauwe jurk van Afrikaanse stof. Geloof me, hij past prima met een andere bh, maar met deze er onder komt hij het beste tot z’n recht.lingerie plus size leesvoer-6

Het leuke van Ewa Michalak voorgevormde bh’s is dat ze allemaal geleverd worden met dunne padding die je er uit kunt halen. Voor mij past de 85G zo perfect dat ze met de padding erg bombonella worden maar als je bijvoorbeeld een sterk cupverschil hebt kan dat net een mooie oplossing zijn. lingerie plus size leesvoer-1

De broekjes

Het broekje van de blauwe set is een heerlijke high waisted onderbroek. Ik draag veel kleding die echt hoog in de taille aansluit, een hoge onderbroek kan dan precies wat gladdere lijnen geven, ik draag hem in een 46.  Het broekje dat bij de mojito hoort is een prachtig licht doorzichtig model dat aan de achterkant dubbel zit ook deze draag ik in 46. 
Ewa Michalak S BM
 

Ik ben echt enorm blij dat ik dit merk heb mogen uitproberen. De stap om er te gaan bestellen durfde ik steeds niet te maken maar ik ben helemaal om. De bh’s zijn vrolijk, sexy en ECHT in alle maten te krijgen.

Welke vind je mooier, blauw of turqoise?

12 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.