Lingerie review: Ewa Michalak Flamenco

Reacties 13

Jullie kennen mij als een groot voorstander van goede bh’s en van het passen van een bh voor je hem koopt. Toch werd mijn aandacht steeds weer getrokken door de BH’s van Ewa Michalak. Dit Poolse merk, voor ons alleen online verkrijgbaar maakt Bh’s vanaf omvang 60 en tot en met cup M. Het gave aan dit bedrijf vind ik dat ze op hun site dames van alle maten gebruiken om hun lingerie te laten zien, niet alleen dat maar de modellen zijn ook niet allemaal 20. 

Ik mocht van Ewa Michalak een prachtige rood met zwarte set proberen de BM bibi Flamenco. Daarvoor moest ik wel even mijn Ewa maat berekenen. De oprichtster van dit merk voert haar eigen maatsysteem, dat kan wat verwarrend zijn bij het bestellen. Ik heb bij veel bloggers gelezen dat hun maat 1 omvangsmaat groter werd en dezelfde letter hield. Ik draag in de meeste merken een 80G en inderdaad zit de 85G die ik van Ewa kreeg perfect. Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blogIk moest voor deze shoot wel even slikken want al heb ik eerder in mijn ondergoed op LeesVoer gestaan, nooit eerder liet ik mijn buik zien. Whaaaaaaa eng.

Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blog 3

De bh heeft smallere beugels dan ik gewend ben en toen ik de bh uitpakte dacht ik dat het niet zou passen maar ik moet eerlijk zeggen, man wat zit deze bh lekker! Ik ben gewend dat kanten bh’s een beetje kriebelen maar deze draag ik met heel veel plezier. De niet voorgevormde bh heeft een brede band met drie haken als sluiting, iets dat zeker bij zwaardere borsten heel prettig is.  Het broekje, in maat 46, past perfect maar het model is door mijn “bevalband” net iets te laag. Ik heb helaas wat huidoverschot overgehouden aan mijn zwangerschappen en daardoor rolt hij iets omlaag. Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blog 2

Het is een dubbel broekje wat je vooral aan de achterkant heel leuk ziet. Helaas heb ik geen mooie ronde billen dus het komt niet heel goed tot zijn recht. Bij mijn collega van Fuller figure fuller bust kan je het effect heel leuk zien. Hier doe ik heel erg mijn best om te doen alsof ik een royaal derrière heb.Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blog 4

Maar dat is stiekem dus niet zo

Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blog 6

De bh’s kosten tussen de 40 en 50 euro, hangt een beetje af van hoe de Poolse zloty staat. De kwaliteit doet zeker niet onder voor merken als Freya en Panache.

Ewa Michalak flamenco bh LeesVoer blog 5

Ik ga hier zeker vaker iets bestellen, ik vind het een leuk bedrijf, niet alleen omdat ze een veel bredere maatrange hebben dan de meeste merken maar omdat ze hun producten showen op normale vrouwen van alle maten.

Ewa Michalak collageOver hun BH calculator heb ik nog wel wat twijfels omdat ik zelfs met heeeel strak meten eigenlijk op een grotere band uit zou komen en deze bh toch bijzonder fijn zit. Een wijdere band zou echt niet prettig zitten.

Voor meer reviews van dit merk moet je vooral ook eens kijken bij Curvy Wordy, zij zweert bij Ewa Michalak en laat heel veel zien.

Ik kan niet wachten om meer modellen uit te proberen. En veel dank aan Miss Hippo voor de mooie foto’s.

Wat vind jij van deze set?

13 reacties

 1. Anoniem

  Super dat je ook je buik laat zien! Je wilt niet weten hoe lang ik gedacht heb dat ik de enige was met zo’n rolbuik. Nou had ik dan ook 5 kinderen gedragen, maar ik had nog nooit mensen gezien met zo’n buik als ik. Pas nu, 20 jaar nadat ik voor het eerst een andere buik zag als de mijne, leer ik langzaam mijn eigen lijf te accepteren ….

 2. Bien

  Wat een mooie foto’s weer. Ik zit ook al heel lang op de wip om nu eens een keer een beha bij Ewa Michalak te bestellen. Maar het komt er steeds niet van want ik heb een aantal modellen van panache en cleo die goed zitten. Die kan ik dus zonder nadenken bestellen. Maar meer keuze is altijd fijn 🙂 Ik ga er toch maar een uitgebreider naar kijken.

 3. Jolien

  Oh, wauw, deze ga ik opslaan! 🙂 En ze hebben zelfs ’n toffe voedingsbeha! Misschien dat ik maar eens wat moet ga bestellen tzt.

  Mooie foto’s weer.

 4. Prachtig! 1 vraagje over de bh-calculator:

  Jij hebt dus normaal een 80, kwam met de calculator op een 90 uit en een 85 zit perfect?
  Of kwam je op een 85 uit en is dat gewoon goed? Dan weet ik wat ik moet nemen straks 😉
  Nienke onlangs geplaatst…Reactie op De nieuwe Schijf van Vijf door Nico

 5. Prachtig! 1 vraagje over de bh-calculator:

  Jij hebt dus normaal een 80, kwam met de calculator op een 90 uit en een 85 zit perfect?
  Of kwam je op een 85 uit en is dat gewoon goed? Dan weet ik wat ik moet nemen straks
  Nienke onlangs geplaatst…De nieuwe Schijf van Vijf

 6. Lana

  Ehhh zo zwart wit is het niet maar de meeste bloggers dragen bij ewa een bandmaat groter dan bij de rest van de merken. Ik dus ook

 7. Mir

  Oh hij is prachtig, staat je erg mooi hoor!
  De poolse merken staan erom bekend dat ze vaak smallere beugels hebben, een uitkomst voor vrouwen die dit nodig hebben.
  De bh’s van Ewa staan ook op Bratabase, heel handig als je een paar goed passende bh’s hebt om deze te kunnen vergelijken zodat je wat minder voor verrassingen staat. (Bv beugelwijdte, cupdiepte, bandgrootte enz. is daar per bh te vinden). Link: http://www.bratabase.com/browse/ewa-michalak/
  Voor mij zijn ze te smal qua beugelwijdte helaas.
  Ik kan me voorstellen dat je het best spannend vindt om zulke foto’s neer te zetten, maar ik vind het mooi hoor. Mensen weten onderhand niet meer hoe een normaal lichaam eruit ziet met alle slanke en strakke modellen waar je mee doodgegooid wordt. Wat dat betreft ook een pluspunt voor de Ewa Michalak website.

 8. Sarah

  You look amazing! The underwear fits you like a glove. You should model for plus size clothing.I am inspired by your beauty.

 9. Isabelle vGL

  Stoer! Enne bedenk maar dat er altijd mensen zijn die met jouw buik willen ruilen (ikke ikke ikke!). Ik vind het dubbele broekje heel mooi en ga zeker eens bij dit merk kijken. Bedankt!

 10. Hilde

  Stoer dat je zo op de foto gaat, je bent een echt prachtmens!
  Hele mooie lingerie set, veelbelovend!
  Goed ook dat ze meer normale modellen gebruiken.
  Ze verkopen zeker geen voedingsbh’s?

 11. Staat je prachtig, bedankt voor het delen! Kende het merk nog niet, ga zeker eens wat bestellen 🙂

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.