Er is er een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat ben ik

Reacties 48

Vandaag ben ik jarig, maandag is echt een non-dag om jarig op te zijn. Ik ben 31 geworden vorig jaar had ik er stiekem toch wel moeite mee, dat 30 worden, 31 tja, ik denk dat ik rond de 35 wel weer ga piepen. Maar dan nu, wie jarig is deelt uit!Ik had een hele toffe giveaway klaar staan van een leuk kledingmerk maar helaas helaas konden we dat niet rondkrijgen voor vandaag. Die houden jullie nog van mij tegoed. Maar ik wilde toch echt iets weggeven.

Giveaway

naaien

Ik heb er lang over nagedacht, ik wil jullie namelijk iets heel persoonlijks aanbieden, iets wat ik zelf heb gemaakt. Daarom wil ik een op maat gemaakt schortje weggeven, door mij persoonlijk in elkaar gestikt.

Dus voor alle LeesVoer fans, keukenprinsessen en ambachtelijke huisvrouwen (to be) vul snel de rafflecopter in.
 

a Rafflecopter giveaway

En voor je het weet loop je er ook zo bij 😀

schortje, schoonmaak, huisvrouw

Oh en vergeet niet: je kan nog meedoen met de visitekaartjes stempel giveaway

48 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.