Een zoen in plaats van een postzegel, 23 keer!

Reacties 12

Ik heb de laatste jaren genoeg te zeuren gehad over PostNL, steeds duurdere postzegels, slechtere bezorging en gezeik met pakjes maar vandaag ben ik blij met ze. Natuurlijk kan ik cynisch gaan doen en zeggen: ja het is gewoon marketing en het neemt de rest niet weg. Tuurlijk maar het neemt niet weg dat ik vandaag 23 kaartjes op de bus doe naar mensen waar ik van houd, gratis, voor een kus. Dat is gewoon leuk.

Als je het nog niet meegekregen had, vandaag kan je tot vijf vanmiddag  valentijnskaartjes en brieven waar normaal 1 zegel op moet, versturen met een zoen. Ze kunnen in de gewone postbussen, zolang er maar een zoen op staat en hij voor vijf uur binnen is.

Zoen zoen zoenen tot je er bij neer valt

Valentijn vind ik op zich een onzinnige dag maar voor deze ene keer maak ik een uitzondering, die la met kaartjes die nooit verstuurd worden van zolder gevist, een rode lippenstift gepakt met een ietwat te blauwe ondertoon voor mijn tint en schrijven maar!

geen postzegel maar een zoen intext

Twee uur later was ik volledig uitgezoend en als jij dit leest zijn ze onderweg naar familie en vrienden.

PostNL is wel slim want ik besefte inderdaad opeens dat ik nooit kaartjes verstuur en dat ze wel erg leuk zijn om te krijgen.

Heb je nog niets verstuurd? Waar wacht je op, pak die lippenstift die je nooit draagt en gaat staan zoenen, en heren, is dit niet een goede reden om de lippen te stiften?

Wie heb jij een kaartje gestuurd?

12 reacties

  1. Pingback: Verstuur vandaag nog gratis al je gekuste post - Webkim.nl - een moederblog

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.