when I reach eighty five

Ukelele update: duet met mijn broertje

Reacties 12

Een van de leukste dingen van ukelele spelen vind ik dat ik samen met mensen muziek kan maken. Mijn kleine broertje was uberhaupt de reden dat ik ukelele ben gaan spelen en nu ik het eindelijk een beetje kan hebben we samen een liedje opgenomen. Niet zomaar een liedje hoor. Onze grootvader werd dit weekend 85 dus we hebben een liedje geschreven voor de gelegenheid. Mijn broertje schreef de muziek en de tekst hebben we samen geschreven.

Onze grootvader is echt een fantastische man en ik ben zo blij dat mijn kinderen hun overgrootouders nog bewust kunnen meemaken! En eerlijk is eerlijk, je geeft hem geen 85
IMG_4649
Ik moet er bij zeggen dat we deze opname hebben gemaakt op zondagmiddag een kwartier voordat we echt weg moesten, we hebben dus maar 1 take gedaan en we hebben het lied de dag ervoor geschreven. Perfectie is overrated zeg ik maar

Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal!

When I Reach Eighty Five

What, what would it be like to see
a room full of my family sitting down to a meal
to celebrate me

Oh, oh what a beautiful life
to share all my hopes and my dreams for sixty odd years
with my wonderfull wife

I really think it would be worth a million
To see my children’s children’s children

I hope I’ll learn to be this alive
and happy when I reach eighty five
I’d drink my wine and look around
At all the happyness that I found

Look, look at how joyfull they are
four generations of smiles and of love oh I dream
I will get that far

What, what would it be like to see
a room full of my family sitting down to a meal
to celebrate me

I really think it would be worth a million
To see my children’s children’s children

I hope I’ll learn to be this alive
and happy when i reach eighty five
I’d drink my wine and look around
at all the happyness that I found

I’d drink my wine and look around
at all the happyness that I found

Hoe goed kan mijn kleine broertje zingen?!

12 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.