Drama voor te huilen

Reacties 16

Neeeeeh!! Mijn supermooie koffiepotje. Ik liet tijdens het afspoelen de filterhouder uit mijn handen glippen en hij kwam net verkeerd terecht. Ik was er zo blij mee, gebruikte hem elke dag en nu is hij stuk. Het nadeel van tweedehands is dat het bijna onmogelijk te vervangen is.

In een huis met kinderen sneuvelen er dingen, dat weet ik. Dat is precies waarom ik een redelijk makkelijk verkrijgbaar vintage servies heb. Al moet ik zeggen dat het aantal dinerborden redelijk krap begint te worden. Stiekem ben ik blij dat ik hem zelf gesloopt heb, ik weet niet of ik kalm en begripvol had kunnen blijven als de peuter hem had laten vallen.

IK had hem pas een week, nu zit ik met twee pakken inieminie koffiefiltertjes en zonder filter, de zoektocht begint weer opnieuw, gelukkig heb ik zijn grote broer nog…

melitta koffiepot met filter 3

 

Wat is er bij jou het laatst kapotgevallen?

 

16 reacties

 1. Claartje

  Hier ging een sapglas van iittala. Au.
  Meestal borden en kommetjes van de blokker…

 2. Baukje

  1 van mijn allermooiste glazen. Gekregen op ons trouwdag. Ik stootte het zelf van het aanrecht.

 3. Een speciaal bierglas waar manlief erg op gesteld was. Zo eentje die je bij speciaalbieren krijgt. En daarvoor mooie glazen dessertkommetjes. En een Jamie Oliver kom. En ik kan alleen mijn eigen clumsyness de schuld geven.

 4. Jolien

  Ik ben echt zo’n zool die zoiets zou proberen te lijmen…

  ‘k Heb vooral een rommelmarktservies, maar natuurlijk als ik dan eindelijk eens 6 dezelfde kopjes heb, vallen er daarvan 3 stuk… Terwijl die kopjes met die stukjes eraf natuurlijk nog lang doorgaan…. Naja, meestal is ’t onze eigen fout, ’n voetenbankje is ook niet echt bedoeld als tafel, evenals de bank…

 5. Margriet

  Wel balen. Zoiets vind je niet zo snel weer.
  Laatst een mooie vaas met een rode lijn erin. Staat voor decoratie op de grond en ik stootte ertegen aan. Nu heb ik er nog eentje van. Had er destijds 2 bij de kringloop gekocht.
  Paar dagen later had manlief een vaas gebroken. Splinternieuw. Was net gekocht als cadeautje voor een huwelijk. Ik moest hem alleen nog opleuken.

 6. irene

  ik ben aan het sparen voor een ‘rommelservies’ en sparen is dus in Engeland en Nederland en overal bordjes en kopjes en mokjes met mutsenbloemetjes scoren en dan zoveel mogelijk verschillende…ik heb nu 12 gebaksbordjes formaat en we gaan nu verder met de boterhambordjes en grote borden..als er eens 1 valt..prima..bij de volgende rommelmarkt/secondhand charity shop/antiques shopjes gewoon kijken of we er weer 1 kunnen scoren voor 50p, een pond of een euro :-).

 7. Hilde

  Oh noh!
  Bij mijn vanmorgen nog een deksel van een ovenschaal. Ik zei ‘nee’ en mij liefste Piep gooide ermee….KAPOT!
  Tja….doe je eraan….
  Ik zal voor je uitkijken naar aardewerk minifilter ding

 8. Marjolein

  Neeeeee… oh wat sneuuuu :(. Ik voel het!

  Op marktplaats staan dacht ik ook wel losse gele filtertjes zoals deze (waarschijnlijk andersom alleen overgebleven, potje gesneuveld :S). Hoewel je wel even de maat in de gaten moet houden.

  Sterkte!

 9. Ah wat zonde dat je set nu niet meer compleet is. De glazen sneuvelen hier nog wel eens. Inmiddels is het glaswerk een beetje een bij elkaar geraapt rommeltje aan het worden.
  Chris onlangs geplaatst…Kindermenu: Spinazie pannenkoeken

 10. Ikke

  Mijn koffiemokjes van Volendams Aardewerk…. Ook al zo zeldzaam…. Ik heb laatst op marktplaats een hele set gevonden en aangeschaft. Kan er nog eens één vallen (één graag….. hoort u dat? Eén!… 😉 )

 11. Angela

  Heb n kan en filter voor je gevonden op n Belgische site. Ook in geel. Misschien kan dat je nieuwe worden?

  http://www.2dehands.be/antiek-art/antiek/keukengerei/melitta-gele-koffiefilter-pot-230639688.html

  Ik laat vrijwel dagelijks wat vallen, maar daar komt ook door m’n verminderde handfunctie en spalken. Maar ik hou ook zo van vintage en antiek en dingen die “geleefd”. Hebben en dat doet zo’n pijn als zo’n mooi stuk waar je zo lang -misschien wel jaren- naar hebt gezocht. Hoop dat je iets aan de link hebt. Fijn weekend, ondanks dit kleine drama

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.