Doorpasdate voor modellenwerk

Reacties 5

Ik zal nooit een wereldberoemd model worden, wèl heb ik af en toe een hele gave opdracht. Ik mag bijvoorbeeld model zijn voor de nieuwe lijn grote maten naaipatronen van Rosie&me. Haar lijn met vintage geinspireerde naaipatronen zijn nu nog tot maat 44 te krijgen maar straks tot en met 54. Daar is natuurlijk een model voor nodig en dat ben ik!

Doorpasdate rosie and me leesvoer blogger esther theeDoorpasdate rosie and me leesvoer blogger proefmodel brookHet mooie is dat ik natuurlijk de jurken aan moet voor de foto en dat Esther, de vrouw achter Rosie &me, die dus perfect op maat maakt voor mij in stofjes die ik zelf heb mogen uitzoeken! Dat is het betere modellenwerk.

Ze kwam langs voor een tweede doorpassessie. dit zijn dus nog maar proefmodellen maar ik kan bijna niet wachten tot ze af zijn. Dit wordt de Brooke. Dit is natuurlijk een ongebleekt katoentje waar nog wat aan moet gebeuren maar de uiteindelijke wordt een wit met mosterdgele chevron met mosterdgele kraag en tailleband. Oh man ik kan haast niet wachten!

Doorpasdate rosie and me leesvoer blogger amberIk was blij verrast toen ze het proefmodel van Amber uit de tas pakte want die had ze in een superleuk stofje gemaakt. Dat betekent dus dat ik straks drie gave jurken overhoud aan deze opdracht. Let vooral niet op de enkele sok, we hebben ook wat schoenen bekeken.

Ik kan het enorm goed vinden met Esther, ik heb haar ook een stapeltje van mijn vintage Franse modetijdschriften kado gedaan. Zij gaat er dan misschien wel weer naaipatronen van maken. Hopen jullie mee?

Ze wil graag met me meekijken om een echt mooi bloesjespatroon te maken zodat ik eindelijk een basis heb die goed past. Ik moet alleen de tijd vinden om een eigen proefmodel te maken. Ik hoop in de kerstvakantie wat tijd te kunnen blocken.

Heb jij nog iets genaaid de laatste tijd?

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.