Doe eens gek

Reacties 9

I

k heb een doorzonwoning. Heerlijk licht, met grote ramen. Jammer genoeg kan dan ook iedereen zo naar binnen kijken. Ik ondervang dat met gehaakte jaren 60 gordijnen maar in deze donkere maanden wil ik eigenlijk alle mogelijke lichtstraaltjes mijn woonkamer in krijgen. Zeker omdat ik tegen het eind van januari echt smacht naar zon. Na een wandeling langs een basisschool in de buurt besloot ik dat het anders kon.

De Plakkaatverf moest worden opgegraven en mijn moeder aan het werk gezet maar nu ben ik de trotse eigenaar van een vrolijk beschilderde voorruit. DSCF8353

Waarom zouden alleen basisscholen vrolijke ramen mogen hebben? Op deze manier kijken voorbijgangers naar het plaatje voordat ze naar binnen kijken, heb ik vrolijk uitzicht en heb ik veel meer licht in mijn woonkamer.

Ik ben al aan het plannen wat ik er volgende keer op ga schilderen. Ik denk iets met dr Who en daleks of zo ๐Ÿ˜€

9 reacties

 1. Sascha

  Gaaf, wij hebben ook van die binnenkijk ramen en geen voortuin dus mensen lopen direct langs het huis. Denk alleen niet dat mijn ML dit een goed idee vind ๐Ÿ˜‰

 2. edmee

  inderdaad een grote verbetering zeg!

 3. Marlous

  Heb ik net mijn plakkaat weg gedaan. Zou de boel wel lekker opleuken hier (zeker gezien de voortuin een bende is ๐Ÿ˜€ ).

 4. Cool! ๐Ÿ™‚
  Ik deed de PABO in de Pokemon tijd. Gevolg; Pokemon op het raam van mijn-en-toenmalige-vriend eerste huisje. Brings back memories…. Ik zou dit weer moeten doen. Kinderen hebben is een heel prima excuus!!

 5. Maal

  Er kan nog best een Dalek bij toch? Zo ergens een beetje zwevend in het midden, voor maximaal surrealistisch effect?

 6. Ella

  een betty boop op mn zijraam zou ik super vinden

 7. Pingback: Nieuw seizoen, nieuw raam | LeesVoer Nieuw seizoen, nieuw raam | Een zoektocht naar domestic bliss omgetoverd tot smakelijk leesvoer

 8. Cath

  Weet je wat nou erg leuk was geweest? Moeder en/of kind รจn de boodschappentas op het raam schilderen en die fiets dan steeds op dezelfde plek terugzetten.
  Lijkt het net alsof ze nog op de fiets zitten.
  Foto maken van kind op fiets door iemand anders dan degene die de fiets vasthoudt, uitprinten, op andere kant raam plakken en overtrekken. Daarna inkleuren. ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.