Doe eens gek

Reacties 9

I

k heb een doorzonwoning. Heerlijk licht, met grote ramen. Jammer genoeg kan dan ook iedereen zo naar binnen kijken. Ik ondervang dat met gehaakte jaren 60 gordijnen maar in deze donkere maanden wil ik eigenlijk alle mogelijke lichtstraaltjes mijn woonkamer in krijgen. Zeker omdat ik tegen het eind van januari echt smacht naar zon. Na een wandeling langs een basisschool in de buurt besloot ik dat het anders kon.

De Plakkaatverf moest worden opgegraven en mijn moeder aan het werk gezet maar nu ben ik de trotse eigenaar van een vrolijk beschilderde voorruit. DSCF8353

Waarom zouden alleen basisscholen vrolijke ramen mogen hebben? Op deze manier kijken voorbijgangers naar het plaatje voordat ze naar binnen kijken, heb ik vrolijk uitzicht en heb ik veel meer licht in mijn woonkamer.

Ik ben al aan het plannen wat ik er volgende keer op ga schilderen. Ik denk iets met dr Who en daleks of zo 😀

9 reacties

  1. Pingback: Nieuw seizoen, nieuw raam | LeesVoer Nieuw seizoen, nieuw raam | Een zoektocht naar domestic bliss omgetoverd tot smakelijk leesvoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.